Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (205)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr má spadeno na zeleninu ze zahrady pana McGregora, teď ale přijíždí jeho synovec a válka o mrkev nabírá na obrátkách. A nebude se hrát podle pravidel! Králíček Petr je pohodový rodinný film, který sází na sympatického hrdinu, povedenou akci i humor. Tvůrcům se však povedlo do okoukaného a předvídatelného příběhu propašovat spoustu nečekaně humorných a chytrých situací, které zábavným způsobem sestřelují klišé spojená s rodinnými filmy a zajistí, že se vedle dětí bude dobře bavit i dospělý doprovod. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekde som vyčítal, že tento snímok je ( necitujem ) pre deti príliš anarchistický a morálne ( okrem záveru ) nedostačujúci, ba priam arogantný. Dúfam, že tí čo to napísali, alebo si to niekedy mysleli nemajú v láske ani SÁM DOMA alebo staré animované grotesky od WB či MGM. Toto je nonstop zábavný a hlavne nahláškovaný úlet, kde každá scéna ponúka nejakú, síce už niekoľkokrát pred tým videnú. ale predsa len okúzľujúcu príhodu zakončenú skvelou pointou. Proste zábava pre celú rodinu. A pokrytci prosím, zatvoriť zobáčiky, pretože deti sa dnes morálne pohoršujú nie kvôli takýmto filmom, ale okoliu a systému v ktorom žijú. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Buďme upřímní a objektivní, ti králíci v kabátcích jsou prostě boží. Sice je to kýč jak prase (taky v kabátku), ale i tak jsou prostě boží. Malířka Bea je milá a krásná a plně chápe dokonalost svých králičích sousedů, její lidský soused je pravý anglický gentleman, který dokonalost králíků teprve musí pochopit. A ti králíci jsou prostě boží. Nebo, jak zněl nejsofistikovanější komentář k filmu: "Hop, hop." ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem to, co jsem nakonec i viděla. Průměrnou podívanou, která se během celého film rozhoduje na jakou skupinu diváka je vlastně film cílený, jestli na děti nebo na dospělé, protože některé vtípky ty děti pochopit prostě nemohly. Animace je úžasná a realistická, za to palec nahoru. Soundtrack moderní a skvělý, moc se mi to do filmu hodilo a trošku to i oživilo. Příběh je ale slabší, prostě jen samé zabíjení, hubení, šikána, rvačka, asi bych od toho potřebovala trochu více. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)
  • Málokterému filmu bylo povoleno natáčení v obchodě Harrods, Králíčkovi Petrovi se to povedlo. Natáčelo se přes noc, když byl obchod zavřený. (griph)

Reklama

Reklama