Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti korporace bojují s nezávislými státy o poslední zásoby energetických zdrojů. Mladý inženýr jménem Renton (Robbie Amell) a jeho přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) se snaží zachránit experimentální technologii pro výrobu energie, která může ukončit všechny války. Shodou okolností tato technologie vytváří smyčku času, kvůli které stále prožívají útok na jejich dům. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (78)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK JSI TO VĚDĚL?“ … „PROTOŽE TOHLE SE UŽ STALO!…“ /// Žádnej Cruise. Spíš Kostka nebo Murray - ovšem žádná prdel! Jde tady vo kejhák, takže se neustálý vopakováním snažej dostat z průseru. Hra na drama, která je (bohužel) zábavou tak na hoďku. Víc už těch 6 herců, točící se píčovina, 3 bouchačky ani trocha vohně nedokážou. Ukázkovej nízkorozpočťák! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že zachraňovat ženskou je ztráta času. 2.) Motám se ve smyčce. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film vyťažil hlavne zo svojho tempa, ktoré tu je naozaj už od prvých sekúnd veľmi rýchle. Stále sa tu niečo deje, rieši, uteká, alebo strieľa, takže naozaj tu aj vzhľadom na pomerne krátku stopáž nie je čas na nudu. Samotná časová slučka ma ale tentoraz moc nenadchla, prišla mi taká nedorobená, podľa mňa to T. Elliott slabo domyslel. Na druhú stranu sa mi ale páčilo načrtnuté apokalyptické prostredie. Solídny priemer. 60/100 ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Rychlé vržení do děje filmu, který příjemně šlape a při jehož sledování si ani příliš nevzpomenete na Murrayho s Cruisem. Za malý peníz docela hodně muziky, jen ty hlavní postavy by mohly být o něco výraznější a jejich hašteření by se nemuselo každých pět minut slovo od slova opakovat (nesouvisí se zápletkou filmu). ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy bych ARQu nastřílel plnou palbu čistě na základě námětu. Od té doby se ze mě ovšem stal sofistikovaný intelechtuál, jehož preference dnes leží zcela jinde. Přesto, ačkoliv jsem se jal hanit film za neobjevnou zápletku, lacinou výpravu a další neduhy vlastní malým nezávislárnám, nemůžu zcela popřít svou diváckou podstatu a skrytě nefandit malým nezávislárnám, v nichž si musí tvůrci vystačit s vlastní kreativitou a silami. Když pak vznikne malá nezávislárna, ve které dokáže rozvíjet omšelý koncept novými směry, několika dialogy a jedním epickým záběrem vybudovat funčkní mytologii, a využít skromné produkční podmínky ve svůj prospěch a vytvořit s jejich pomocí byť jen malinko nehtohryznou atmosféru, přes všechny své divácké zkušenosti (pochopitelně dnes už věnuji čas jen Von Trierovi a zevrubné analýze kmotrovské trilogie) nemůžu danému tvůrci nezatleskat a nepopřát mu hodně štěstí v dalším počínání. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka, do který jsme okamžitě vhozený spolu s postavama, aniž bysme cokoli věděli. V každý smyčce je dobrý se poučit s předchozích chyb, ale není to tak snadný. Ono to odsejpá, pořád se něco děje, občas i něco novýho, ale úplně odvařenej z týhle smyčky nejsem. Protože kdoví, třeba se v tom motaj dodnes. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Torontu, přibližně 19 dní. (Martrix)

Reklama

Reklama