Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, další typická "komedie" tohoto ražení. A opravdu jen komedie v uvozovkách. Opravdu zasmál - jsem se 2x za celý film, jinak jsem to tak nějak odtrpěl až do konce. Dokonce těch úsměvných scén tam bylo poskromnu, jestli vůbec. Dalo se to určitě zpracovat mnohem lépe a mnohem rozumnějším humorem. Nejsvětlejšími momenty snímku byly ty, kde se objevil Adam Sandler jako zhulený rasta - to fakt stálo za to!!! Jinak celkem otrava. Nejvíc se mi asi ze Sneidera líbil Deuce Bigalow, i když i to bylo takové všelijaké. Raději už vícekrát ne! Howgh! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Budu už konečně muset sama sobě přiznat, že mám z naprosto neznámých důvodů slabost pro Roba Schneidera. No, jsou i horší prohřešky než tenhle, který mě přiměl podívat se na více než hodinu a půl dlouhý příběh o výměně těl (fakt, originální nápad,že?).____ Profláknutý děj by nevadil tolik, jako to, že ženskou duši v mužském těle demonstroval hrdina převážně pitvořením, chichotáním a přehráváním. Občas se tu vyskytne nějaký mírně nechutný vtípek, občas je to vtipné doopravdy (zřídka) a nakonec si všichni uvědomí důležitost přátel a rodiny. Dvě hvězdy jsou maximum i s přihlédnutím k mému postižení, které zmiňuji výše. /18. 12. 12./ ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to hlavně kvůli mladé Rachel McAdams, v bláhové naději že ona a Rob Schneider dostanou zhruba půl na půl prostoru. Ale bohužel, většinu času se kamera věnuje opičímu herectví druhého jmenovaného. Nemám jí to za zlé, rozmazlená puberťačka v těle čtyřicetiletého chlapa nabízí mnohem větší potenciál pro scény fekálního humoru, než naopak. Velká vada na kráse je, že ani takhle film není moc vtipný. A když už, tak kvůli reakcím ostatních postav. Alespoň Anna Faris znovu předvedla, jak moc jí to v komediích sluší, a zasloužila se o třetí hvězdičku. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je takové mé guilty pleasure mezi herci. Na onen podprůměrný suchý humor většiny komedií, kterých se kdy během svého života stal součástí, jsem dneska už pekelně alergický, alespoň část onoho odporu dokázal ale téměř pokaždé odvrátit právě Rob a jeho jednoduché, ale přesvědčivé charisma. Žába k zulíbání je toho excelentním příkladem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)
  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama