Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tady se nedá hovořit v podstatě ani o filmu, spíše o sledu na sebe dost zvláštně navazujících scén, ve kterých nalezneme větčí či menší množství nelogičností. Céčkové vzezření snímku není ani škodu, když vezmeme v potaz, že postrádá jakékoli větší ambice. Jen zamrzí totální absence dramatického oblouku, což se nejvíce projeví ve scéně ve stylu "nevíme, co s hrdiny, tak je pošleme na průzkum okolí, ona se nějaká zápletka snad objeví". Český podtitul u DVD zní: "Scény, při kterých Vám bude tuhnout krev v žilách." Krev tuhnout bude, ale trochu jinde. Zvlášť, když jde o tak testosteronem přesycený "hororový" produkt. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Barr: 1. The South is Gonna Rise Again 2. The South Will Rise 3. Hey Hey Howdy Howdy Hey 4. Trouble Came A Knockin 5. There Are Lessons In This World 6. There Once Was A Lassie 7. The Boy Wants His Bitch 8. Pushin' Up Daisies 9. Granny's Ho Down 10. Groovy G 11. Pain2 Two Way Radio 12. Titan Music 6Yer A Fucker 13. Scotic Brother Johnny 1-9 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další z těch krásných amerických filmů oslavující život na americkém venkově. Přiznávám, že jsem se několikrát od srdce zasmál. Třeba tehdy když vyběhla z keříku ovečka a hned za ní takový ten správný vidlák, oblékající si své polostažené kalhoty. Robert Englund nezklamal a je opět správně slizký. Ženy vidlačky i ženy návštěvnice jsou dostatečně koukatelné, co se tedy vzhledu týče. Herci tam také cosi hrají. Muzikanti hrají a zpívají také hezky. A jejich texty jsou mnohdy dosti vtipné. Postavičky vraždí s úsměvem na tváři. Můj top favorit byl ten klučík, který lovil a následně věšel koťátka. Tomu jsem fandil a díky tomu jsem se docela i nasmál. Myslím, že na 2* je to zvrácené dostatečně. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh o skupinke mladíkov, ktorí cestou na výlet zastavia na malomestskej slávnosti, kde ich očaruje príjemné privítanie a tak sa tam rozhodnú stráviť čas, ale netušia, že obyvatelia mestečka sa bavia zabíjaním cudzincov. A keď sa mladíci jeden po druhom strácajú, zvyšní začnú niečo tušiť a tak musia uniknúť skôr, než bude neskoro. Spracovanie je na tom dobre, nič tu výrazne neupúta, ale stále sa niečo deje, film aj kvôli krátkej dĺžke nenudí a navyše si po celý čas drží slušnú zábavnosť, takže je to príjemné pozeranie. A navyše je tu výborný záver, ktorý odkryje pravdu o obyvateľoch mesta, ale aj posledná scéna stojí za pozornosť. Celý film sa nesie v takom čiernohumornom duchu, takže o atmosfére alebo aspoň napätí sa tu moc hovoriť nedá, ale tu to kvôli zábavnosti neprekáža. Samotných vrážd je tu celkom dosť, sú pomerne originálne a nápadité, len škoda trochu horších trikov. Najzaujímavejšie je asi roztrhnutie pomocou koňov. Herecké obsadenie nie je zlé, najviac zaujme Robert Englund ako starosta mestečka a aj napriek tomu, že hlavné postavy sú tvorené typickými postavami vyvražďovačiek tu nikto výraznejšie nesklame a poteší hlavne ženské obsadenie na oboch stranách, ktoré sa navyše ani nezvykne moc zahaľovať. Réžia je pre potreby filmu plne dostačujúca a technická stránka až na tie horšie triky tiež. Síce je 2001 maniakov len film na jedno pozretie, ale svoj účel splnil, po celý čas som sa dostatočne bavil. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 71%. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Trocha buranské nostalgie nikoho nezabije. Že ne? Je čas zamlaskat na koně a ... hyjé! Jen ať se v setmělém kinosále stříbrné plátno tou morbidní a zběsile radostnou podívanou roztrhá na cucky! A krev ať z něj šplíchá lidem na popcorn až do posledních řad. Zvoní, zvoní zrady zvon. Čí ruce ho rozhoupaly (a uvolnily)? Která ludra záludná mi to doporučovala? Prý jako odpočinkovou, komediální country-gore libůstku. Se mi o těch čtyřech (roz)tažných koních v noci zdálo! Brrr. A pak si má člověk doma užít nějaké to roztahování nohou... No nic. Jdu si radostně zatančit slepičí tanec s Granny Boone, než mi polednice zazvoní umíráček :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama