Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (164)

mira007 

všechny recenze uživatele

Kanadský romantický "rozvodový" komediální film, na který přispěl hokejista Plekanec, aby si jeho manželka zpěvačka Vondráčková zahrála ve filmu a aby si ho mohla natočit Martina Adamcová pod pseudonymem Tina Adams. Snažil jsem se na to podívat objektivně bez jakýchkoliv předsudků na film o realitní makléřce, která má trampoty najít toho pravého a k tomu ji asistují rodiče agenti tajné služby, ale já to nedal. Normálně se mi stalo po X letech, že jsem nedokázal dokoukat film a to sjíždím kdejakou komerční bezduchost. Ten film je jednoduše hrozný, nekoukatelný až mne to překvapilo. Uvěřit Lucce její třeštiprdlo vůbec nešlo, ale hlavně to bylo hrozně nudné a v mnoha momentech děsně hloupé. ()

Trustme odpad!

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v rámci Projektu 100 nejhorších hereckých výkonů v dějinách kinematografie. I když je téměř nelidské dokoukat tento film do konce, tak máte výhodu, že jeho absolvováním máte již čtvrtinu Projektu za sebou. Taktéž zde vystupuje i Lucie Vondráčková, která byla vyhodnocena Guinnessovou knihou rekordů jako nejzbytečnější a nejmarnější osoba v kategorii "Snaha prosadit se v showbyznysu". Mít v hereckém portfoliu severoamerický film je v domácí branži určitě obdivné, ale nikdo jí už neřekl, že to celé je takový kanadský žertík jistého hokejisty. Třešničkou na dortu pro pamětníky a fajnšmekry je totiž zjištění, že o režii se pokusila Martina Adamcová, která provokovala svým diblíkovským intelektem již v socialistickém nezábavním průmyslu a po revoluci se nějaký čas ukrývala v kanadských horách. Je s podivem, že tato blondýna se po čase vrátila opět páchat další zlo a vybírá si k tomu ty nejnebezpečnější ochotníky. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nie vždy súhlasím, keď vidím takéto hodnotenia na nejaký film, ale v tomto prípade musím súhlasiť. Nechápem, ako sa tento snímok mohol dostať do kín, lebo toto je čisto televízny snímok, ktorý by sa možno ujal ako romantická komédia na nedeľu ku káve. To by ale nemohli byť tak stupídne dialógy, uvrešťané chovanie postáv a dosť neoriginálna dejová linka. Takže určite jeden z tých horších snímkov nielen v rámci žánru. 20 % ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je obdivuhodný. Je to priam fascinujúce, čo sa s týmto filmom stalo a počas sledovania budete neustále premýšľať nad tým, čo sa vlastne dialo, keď sa toto celé dávalo dokopy. Ten scenár nepôsobí ako prvá verzia. Skôr to pôsobí ako keby sa išlo z konceptnej verzie. V "The Perfect Kiss" nefunguje nič. Akože absolútne nič. Nenašiel by som tu nič čo by som dokázal vyzdvihnúť. Martina Adamcová je neschopná ako scenáristka a vôbec nemala tušenia, čo vlastne chce natočiť. Tento film po celú dobu absolútne nevie čím chce byť a čo chce dosiahnuť. A výsledkom je to čo som mal možnosť vidieť. Najväčšie problémy sú pre mňa scenár, strih, soundtrack a herecké výkony. Tieto 4 veci sú po všetkých stránkach príšerné. Kamera je celkom okey, režijne však film absolútne zlyháva rovnako. Pretože nikto nevie ako sa má vlastne na pľaci správať. Všetky scénky sú divné až do trápneho levelu, nikto tu nepodáva žiadnu reálnu ľudskú reakciu, všetci sú divní a komédia je tak nasilu, že som sa nezasmial nikdy. Len som fascinovane sledoval niektoré scénky a snažil sa pochopiť, na čo sa práve dívam. Myslím si, že najviac tu korunujú všetky scénky s Táninými rodičmi. Ja nemám šajnu, čo to malo pridať. Scénky si idú ako chcú, romantika tohto filmu je čistá tragédia a záver filmu je absolútne šialenstvo. Pretože jediné čo si poviete je to, že celá láska vznikla z toho, že si od neho dvakrát požičala na začiatku telefón? Nechápem z filmu absolútne nič. Lucie Vondráčková je otravná a herecky to absolútne nezvláda. Nikto neponúka v tomto filme nič. Od A po Z-et čistý debakel. Toto nie je len zlý film. Toto je fascinujúco zlé. A iba celú dobu užasnuto premýšľate, ako sa ot vlastne dalo dokopy a ako sa to mohlo v Čechách a na Slovensku dostať do kina. Tomu neporozumiem. Hodnotenie: F ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

V prvom rade obdivujem tuzemských distribútorov, že sa toto tu ,,niečo,, odhodlali pustiť do kín. A v rade druhom, by som chcel vidieť reakcie tvorcov, keď videli výsledný produkt. Ale zrejme boli spokojný a to už značí niečo o ich inteligencii. Divák má len jednu možnosť, hneď tento snímok zotrieť tým najhorším hodnotením, alebo si ho pochvaľovať ako snímok, ktorý je tak zlý, až je dobrý. Plno WTF scén, som videl v máloktorom filme. Ale amíkom sa zrejme aspoň trochu páčil. Na nich takéto trapkoviny zaberajú. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens. (mkali)
  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)

Reklama

Reklama