Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. A dosť veľké. Vlastne sa divím, že niečo takéto išlo aj do kín, pretože je to čisté video béčko. Ale to by až tak nevadilo ako to, že celá kampaň nám sľubovala Slya a Bautistu. Escape Plan 2 síce neobsahuje takmer žiadne šokujúce prevratné scény a dostane vás len tým, že namiesto hrdinov na plagáte (kvôli ktorým to pozeráte), zistíte, že oni tam vlastne ani nehrajú. Teda hrajú, ale iba vedľajšie úlohy a hlavnú úlohu hraje nesympatický Číňan s jedným výrazom a postojom, ktorého meno si prečítajte radšej sami: 黄晓明. Čo sa týka samotného filmu, tak by to nemuselo byť zlé, keby sa hlavne úlohy vymenili trošku a poupravil sa príbeh, ale dobre, dalo sa to pozrieť aj tak, až na to, že 黄晓明 nemá vôbec takú charizmu ako Stallone a nevie skratka utiahnuť film. Trochu zaujme väzenie, ktoré je zaujímavé, ale to je tak všetko. Celý film trpí na nudnom hercovi, akciách, ktoré sú zlé natočené, pretože neviete kto kope koho, dialogy niekedy tiež stoja za figu, chybajú lepšie hlášky a hrdinom v celách pomáha scenárista, tak ako potrebuje a vždy im všetko záhadne potom vychádza. Netvrdím, že toto nebolo už v prvom filme, ale tam to nebolo také okate. Taktiež aj zaporák bol slabý, nudný a nevýrazný a koniec rýchlo odbyty a nasilu tlačí na pokračovanie. Skratka film, ktorý nepatrí do kín. Bavila ma len polka. 45% - 2* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od najväčšieho filmového fanúšika z vedľajšieho susedného mesta si na jednotku príliš nespomínam (a naozaj neviem či som ju vôbec videl) ale keďže sa mi večer nejako nechcelo pokračovať v seriáloch či začať nový, z ponuky Netfixu som si vybral Escape plan 2 a bola to chyba. Čakal som pokus o útek z väznice kopaním tunela, zmocnením sa auta či helikoptéry, možno pokusu oklamať dozorcov a dostať sa von ako mŕtvola iného chlapa ale toto bolo vyslovene slabé, ako to tu už bolo spomenuté. Nebol to vyslovene odpad ale dej filmu ma prestal baviť asi v 10 minúte, a to už je čo povedať. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak touhle cestou rozhodně ne. Film, který více méně klame tělem a tváří se jakože nabízí další porci Stalloneho, tentokrát s Bautistou jako sidekickem, je ve výsledku jen hodně smutné akční céčko, kde otěže přebírají zaměnitelní neschopní hezounci, čemuž odpovídá i stupidní scénář. Tady zkrátka pšenka nepokvete protože Plán útěku 2 je jeden z nejstupidnějších a nejhůř natočených a napsaných filmů co se dostal do kin, co jsem za dlouhou dobu viděl. Navíc, tohle zacházení se Slyem je spíše smutné, než aby tomu člověk fandil. Tohle je dobré tak akorát pro masochisty. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Možná bych měl dělat sám !!" - "Sám to nikdo nedá.." Ani Sly na svých bedrech neutáhne podobnou zrůdnost.. Tady totiž Stallone, jakkoli si v kariéře již pár propadáků zažil, dává svým skalním fanouškům hodně silný k.o. Tady šlápl vedle jako nikdy, protože Céčko Miller na to prostě nemá.. A přitom stačilo, aby Sly cinknul kámošovi Willisovi, a ten by jej jistě varoval do jakého béčkového hnoje se nechal umluvit.. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aby film fungoval musí převažovat to dobrý nad špatným. Když toho dobrýho je naprostá většina, tak jsme svědky výjimečného okamžiku. Průser ale nastává, když toho fajn je žalostně málo a když už se něco najde umlátí to tuna odpadu. Pokud tenhle film mám skutečně brát jako pokračování skvělého prvního dílu, můžu říct, že je všechno špatně. Sly si klidně k Johnu, Rockymu, Barneymu mohl přidat další silnou postavu. Místo toho je pokračování podupáním všeho co první Plán Útěku dokázal. Pokud ale přimhouřím oko a budu název filmu brát jen jako titulek plakátu, který má někoho nalákat a tudíž brát viděných 90 minut jako samostatnou kapitolu, tak naštvanej nebudu. Místy jsem se i bavil. Vytknu jednu věc. Hlavní hrdina mě byl úplně volnej. Jinak to ale celé odsýpalo. Sem tam fajn bitka, můj olíbenec Sly a nastěstí krátká stopáž. 65 procent za fajn béčko. 45 procent za příšerný pokračování, takže suma sumárum 55. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama