Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť som sa na film tešil, ale nezaujal ma tak, ako som čakal. Vtipné vsuvky a Bateman sú super, mnoho scénok naozaj vydarených. Humor nie je lacný ani primitívny, takže o zábavu je dosť dobre postarané. Thrillerova zložka je trochu pritiahnutá za vlasy, zvratov až príliš veľa, že nakoniec divák príde na to sám, ako tá hra celá dopadne. Rachel McAdams pre niekoho „k sežrání“, pre mňa dosť nevhodne obsadená. Takže celkovo komédia výborná, ako thriller to už je slabšie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie inspirující se do jisté míry Fincherovou Hrou. Ve stejné míře ukecané jako akční, prosté kanálového rádobyhumoru a dvojice režisérů tu netlačí na pilu, takže vtipné scénky vyznívají přirozeně. Navrch se tu sešla výborná herecká sestava s osvědčeným Batemanem, roztomilou Rachel McAdams a neokoukaným Piemontem. Takhle mě to ba. 80% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Gangesterská komedie se sympatickým ústředním párem mě zaujala už svým filmovým plakátem. Škoda, že tam nebylo víc scén s tím psem, ale zase těch pár bylo vytěžených na maximum. Moc se mi líbila myšlenka společných herních večerů, na kterých se pravidelně schází parta přátel a které se jednou zvrhnou v hru o život. Ač jsem zvraty očekávala, stejně mě překvapily. Kéž by bylo víc takových komedií. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa človek namotal na sympaticky pôsobiaci pár, na ktorý sa začali nabalovat v pohode pôsobiace vedľajšie postavy a neblbá zápletka. Po únose som mal v tele vyplavené endorfíny, ktoré mi vyvolávali dojem, že od čias Pařby ve Vegas sa konečne zjavuje štýlová jazda plná pestrých momentov. Bohužiaľ Nočná hra, aj keď má vydarené scény a dobre poprepletaný dej, tak ako celok neprináša nadpriemerný zážitok. Komédia bez stupidit, fekálií, bizardností, ale aj bez faktoru nezabudnuteľnosti. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená a velmi nápaditá komedie. To je to co v dnešní době je uz těžké nalézt. Ale tohle to splňuje s přehledem. Bavil jsem se a jak. Spousta originálních vtipů. Příběh je šílený tak akorát. Ač to trochu kopíruje Hru od Finchera, tak přesto jsem se ani chvíli nenudil. Což je taky hlavně zásluha herců, obzvlášť díky McAdamsove. Myslím, ze tímto filmem nic nezkazite. Nic světoborného, ale zajímavé a na zahnání nudy výborné....70%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama