Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, prišlo mi to také všelijaké aj nijaké. Niekedy to malo celkom dobrý rozbeh zaujímavého príbehu, ale veľa krát to uzemnili nezáživne "vtipné" scény. Musím sa priznať, že pár hlašok bolo dobrých, ale to proste nevytiahne film na lepšiu úroveň a postavy ma tiež moc nezaujali. A tie vedľajšie už vôbec nie. 50% - 2* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $69,179,066Tržby Celosvetovo $117,679,066Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,689,669Tržby za predaj DVD v USA $5,964,754║ Úvodom to vypadalo zas na riadne praštenú podprahovú bejkovinu, nakoniec ale sa to rozhýbalo v celku konzumnú a miestami aj príjemne zábavnú praštenú nočnú hru. /60%/ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„NA TUHLE NOČNÍ HRU NEZAPOMENETE…“ /// Parádní McAdams a klasicky praštěnej Bateman. Jo, a celkem zajímavá zápletka s prostorem pro fóry, bez extra logiky, ale zaměřením na spád. Převažujou sympatie nad pohoršením… a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často nevím, jak se znova vrátit do hry. 2.) Tahle Hra se brala moc vážně. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že keď sa niekto odhodlá pojať Rkovú komédiu staromódne ( ale v modernom háve ), väčšinou to dopadne fajn. Príkladov je dosť ( MY SME MILLEROVCI ) a ja som stále len rád za podobné prírastky. Svižná a naozaj vtipná, hláškujúca akčná komédia, ktorá si možno zmýlila tisícročie ( vzhľadom na to, aké trápne žánrové kúsky sa dnes točia ), ale pobaví tých, ktorí na tie tisícročia predchádzajúce nezabudli. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná taškařice, která střída obvykle průměrné komediální momenty s dost neobratnými akčními pasážemi, za podpory prazvláštního použití miniatur a atypických kamerových záběrů, zřejmě ve snaze být za každou cenou zajímavá. Místo se daří více, místy méně. Pořád je ale přítomný pozitivní element sympatické hlavní dvojice, kde dominuje převážně Rachel McAdams a naprosto parádní vsuvky s Denzelem Washingtonem. Dialogová interakce je fajn, jen divák musí akceptovat, že je to vlastně děsná ptákovina od A až do Z. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama