Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (353)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Už som videl, ako Michael Haneke nakrútil dva totožné filmy (Funny Games a Funny Games USA) iba preto, že Američania neradi čítajú titulky a majú dosť peňazí. Predpokladal som, že nikto už podobný lapsus nezopakuje. A Hans Petter Moland z neznámych a mne nepochopiteľných príčin neodolal a spravil po piatich rokoch to isté. A mne neostáva nič iné, ako dať filmu bez ohľadu na jeho kvalitu dve hviezdičky, aby som tým potvrdil svoj názor, že tento film nemal byť nakrútený. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi nejzbytečnější film, který jsem letos v kině viděl a byla by škoda, kdyby se jednalo o jednu z posledních Neesonových rolí. Film je remakem norského Kraftidioten, což ze strany Američanů chápu, protože oni se na Evropské filmy koukat nebudou, co však nechápu, proč film režíruje tentýž režisér a to vidím snad poprvé, kdy originál a remake natáčí jeden chlap a to je i kámenem úrazu, protože ten film je naprosto stejný. Sledovat film, kde vím kdo umře, jak umře a jak to celé skončí jen s jinými herci nemá pro mne moc smysl, humor na mne podruhé už nefungoval a hlavně se ztrácí pointa celého filmu, jelikož originál byl jakousi černohumornou parodii na Norské mafiány s krásnou Norskou přírodou, kdežto tohle se natáčelo v Kanadě a vtipné výstřely padají spíše do prázdna. Liam hraje svůj standard, ale záporák je výrazně slabší a po akční stránce taky není oč stát. Uvažoval jsem z kina odejít. 40% Za Liama a celkem slušné řemeslo, jinak zbytečnost. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZŮSTANE TO MEZI NÁMI A SNĚHEM...“ /// Všichni kurva vědí, že když se Neesonovi šáhne na rodinu… A každej by mu určitě drží palce! Doplňuje ho místní policejní systém… takovej až skoro Coenovskej… Takže vlastně jo, je to celkem prdel (černá). (Rasisto!) Neeson je prostě furt ještě sázka na jistotu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy nastane čas k upilování hlavně. 2.) Rolbař na mě koukal při zápase nějak divně. 3.) To vo pluhu a mafii neznám. 4.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Mám DOST! Ani nejsem schopen vztyčit nějaké to procento k dobru. Tak jako tak je to ODPAD jak vyšitý. Pamatuji si loňský ENTEBBE, kterému jsem dal také odpad (prvně v kině). No a čeho jsem se dočkal nyní ? Mého druhého odpadu v kině! To už je opravdu něco špatného v této dimenzi. Jak to mám sakra popsat ? Má to mít černý humor ? No já teda nevím, mě přijde, že to byl nějaký pokus o mix žánrů – a těžce se to nepovedlo. Ani ten Liam Neeson, kterého zbožňuji, to moc nevytrhl. Zde mu role vůbec nesedla a ani to moc dobře nezahrál – asi za to ani chudák nemohl. Celé to bylo suché, bez nápadu, bez vtipného momentu. Žádná přestřelka či vyvraždovačka nebyla zajímavá, prostě nic. Filmy s černým humorem mám rád, ale tohle ? Jedna trapná postava střídala druhou. Především hlavní záporák byl totální kokot. I to mělo spoustu nudných dialogů, které sem naprosto nepatřily. V úvodu si Neeson podá tři gaunery (opět nic co by mě bavilo, nuda) a poté se už v podstatě nic výrazného neděje. Ani to finále za nic nestojí. Dějová linie s indiány ? Bože dyť tahle tématika indiánů ? Sami se ztrapňovali. I když to mělo být odlehčené s tím oním černým humorem. A ani se už nepozastavuji, že je to tu na CSFD v červené barvě. Asi nemám vkus, nevím. Chtěl jsem se po dlouhé práci v kině odreagovat a ona se z toho stala taková sračka. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Než se vyjádřím k filmu, tak bych rád napsal, že Liama Neesona mám stále rád, i když ho před třiceti lety chytly nervy a chtěl zabít jakéhokoliv černocha, i kdyby to nebyl gangster/násilník, či ten co mu znásilnil kamarádku. A je fajn, že to mohl říct takhle do prostoru, do jisté míry se mu muselo ulevit, shodit ze sebe tenhle kámen, který ho třicet let tížil. Nicméně tím se vysvětluje, proč v roce 1989 tak málo hrál a hrál jenom ve filmu "Nejbližší příbuzenstvo". Každý člověk, má za sebou něco, na co neni pyšný, jde jen o to vypořádat se s tím a umět jít dál a Liam Neeson to dokázal. Tak a teď k filmu, film na jednu stranu chce být drsný což by šlo, pak chce být zase vtipný, to by také šlo, ale samostatně, né tahle kombinace, kdy je vše na půl a nic neni stoprocentní. Ty přechody, mezi vážnost a humorem, sou občas dost křečovité, občas nějaký ten vtip vyjde, občas taky ne, v obou dvou případech, je to však na filmu znát. A stou vážností, je to stejné, film si drží tempo nějakých deset - patnáct minut, syrového drsného thrilleru a pak příjde na řadu nějaký ten vtípek a já sem vlastně nevěděl, jestli se mám smát, nebo ne. Co se týče hereckých výkonů, hlavní záporák, je dost magor, aby jste jím byli zhnuseni a Liam Neeson, zde hraje svůj standart a nijak výrazně nevybočuje. Na kultovku, to sice nebude, ale katastrofa, to taky neni, byť je to jeden z těch slabších filmů s Liamem Neesonem. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:26:27, kdy přicházejí Indiáni do foyeru horského hotelu, sedí v křesle dívenka s rouškou a snaží se přes ni napít. (Scott67)
  • Natáčení začalo v březnu 2017, natáčelo se v Kanadě v provinciích Britská Kolumbie a Alberta. (Varan)
  • Řeka, která je ve filmu pokryta silnou vrstvu ledu, má však tak silný proud, že by nebylo možné, aby se na něm tvořil led. (ČSFD)

Reklama

Reklama