Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí ukázek jsem počítal s tím, že tady Johnny Knoxville nemůže šlápnout vedle. Téma, které mu je hodně blízké, jen kdyby nevypadal už tak staře. Vždyť mně během filmu došlo, že já ho vlastně ve filmu docela dlouho neviděl. Čím to ale může být? Vždyť komediální vlohy on má a akční sekvence vždycky ovládal bez problémů sám. Tady mu sice táhne na padesát, ale kaskadérských kousků se pořád nebojí, což mu jde určitě k plusu. Action Point ale ztrácí námětem, který je jednodušší víc, než je balík toaletního papíru, ale na druhou stranu překvapuje momenty, kdy stojí za to pozorovat vše, co se na plátně děje a i to, co se děje za snímaným hercem. V pozadí scény totiž zažijete více legrace, než přímo před ní, což je možná největší problém filmu. Je fajn, ale podle mě měl rozhodně navíc. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Dávno, dávno bylo tomu, co mě film nabil tak pozitivní energií. Neskutečná švanda. Dostala jsem ještě víc, než jsem od tohohle filmu čekala. Knoxville je bůh, Chris je mentál první třídy. Celou domu jsem buď chcípala smíchy, nebo se aspoň usmívala. I ten prvoplánovej storyline funguje. Excelentní zábava po náročnym dni v práci. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má park kde si každý může dělat co chce a nefungují tam žádné omezení ani bezpečnost práce. Vedou to tam samí omezenci, zhulenci a postižení (jeden z nich dokonce vypadá jak sériový vrah a útočí na lidi sekyrkou případně je mlátí jen tak na počkání) a vedle nich má někdo další park co mu konkuruje. Většina humoru zpočívá v tom, že někdo někam spadne případně ho (většinou chlapa) někdo/něco kopne do koulí a v budoucnosti máme pro změnu starého dědka co dělá humor podobný jako v Pat a Matovi tak, že pokud Vám to podobně jako mě nepřijde vtipné nejste cílovka jo vlastně ještě tam máme ožralého grizzlyho. Celý film je stupidní až na půdu a scénář ani nějakou logiku to nemělo v jedné scéně si například dělají reklamu tak, že vystupují v televizi s cedulemi Zavřete náš park a nikomu to nepřijde divné, že si majitel parku dělá sám reklamu (seru na to, že se to odehrává asi v 80-90 letech tohle by napadlo i idiota, že je to divné) . I konec je totální ptákovina stačilo by tomu novému majiteli dat klíčky, na které měl nárok a bylo by po starostech, ale to nikoho nenapadlo radši ani. Přičtěte si fekální humor semeno na noze, které líže pes a scénu kde chlápek jede na kolotoči a blije do kamery (asi to mělo být vtipné nebylo) a zjistíte jestli je to Váš šálek kávy nebo ne. 1 hvězda za toho mývala a za tu matku na konci, že měla pěkný růžový lak na nehty (nic více pozitivně tam ocenit nejde) 20 procent ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to nepodíval s opravdu příšerným českým dabingem, což normálně nedělám, dal bych možná o hvězdičku lepší hodnocení. Český hlas D.C. seniora a jeho dcery Boogie totiž "bolo to najhoršie daberske predstavenie, čo som kedy doposavad počul!" Nicméně film je docela vtipný, ty Jackass prvky prostě miluju, pořád se tam něco děje a i když to není samozřejmě scénáristické superdíl(d)o, rozhodně se nudit nebudete. PíDžej se prostě pro takové role narodil, těžko mu to zazlívat. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Éra Jackass v čele s Knoxvillem už je nenávratně pryč (Edit k 27.4. 2020 - oznámen nový Jackass na 2021 LETS GO) co si budem povídat, ale čekal jsem, že Action park nám to trochu připomene. Až na pár vtipných scén, to bylo celkem suchý. No co už, Johnnymu táhne na padesát, ale snaha tu vidět byla. Více se mi tu líbil Chris Pontius, který dost pobavil. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville provedl všechny kaskadérské kousky sám. Kvůli tomu musel během 14 týdnů navštívit několikrát nemocnici. (MeanWhile)
  • Původně byla do role Four Finger Annie obsazena Instagramová hvězda Ceilidh Joy Garten, ale později byla nahrazena herečkou Brigette Lundy-Paine. (Dr Lizal)
  • V původním Akčním parku ve Vernonu zemřelo v letech 1976–96 šest návštěvníků. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama