Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ Do kelu!!! To ako vážne tieto animáky s ľahkým nádychom erotiky sa točia ako ešte pre decká? No fúha. Troška silná káva. Osem ročná neter si pri to sama zakrývala oči. Ono sa na to pekne pozerá ale odtiaľ potiaľ :D kám to všetko smeruje? O tom bare kde mali medzi zástavku škoda hovoriť. /60%/ ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Smells like discipline". Asi čím jsem starší, tím jsem větší exot, ale mně se tahle ptákovina prostě líbila. Nightwing get laid, ale hlavně celá ta scéna v motorestu byla dokonale uhozená. Částečně sebeparodující pojetí tomu sedělo, na druhou stranu to nebylo dotažené až do takových měřítek jako předchozí pocta šedesátkovému hranému Batmanovi, tudíž zde zůstaly klasické žánrové propriety a konstrukce. I proto mi je jasné, že tohle se asi jako celek moc lidem líbit nebude a fanouškům žánru komiksových animáků asi už vůbec ne. Přesto, nebo právě proto si jdu ještě jednou pustit "vypalovačku" Don't pull your love. PS: nebylo by marné otevřít tady někde skutečnou nálevnu/bistro Superbabes. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

S Harley v ústřední roli by mělo být jasné, že příběh a postavy půjdou stranou. Píšu „mělo být“, protože scénáři to vždy tak jasné není. Našim oblíbeným superhrdinům a superpadouchům jsou cíleně „strhávány masky“ (prdí, souloží, tancují, dělají si srandu z kolegů atd.), ale snaha o komediální znesvěcení je neustále narušována buď vážným osnováním zlovolných plánů, nebo oplakáváním vedlejších ztrát. Humorné odbočky z hlavní, nudné, stokrát viděné story nejsou úplně promyšlené, ale je to aspoň pokus o jiný typ nadhledu (šedesátkové retro Caped Crusaders to příliš nepřipomíná, spíše Kick-Ass či Super v animované podobě). Nicméně zůstalo jen u toho pokusu. Nový hlas Harley (Bernadette z Big Bang Theory) je moc fajn. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá kresba napovídá, že jde o film pro mrňata, ale zdání klame. Tohle vůbec není dětské, hloupé a jednoduché. Naopak jde o překvapivě rafinovanou hru plnou odkazů a dvojsmyslností která navíc zvládá být i zábavná a záživná... Má to spád, mezi postavama to jiskří, dějová linka je fajn... Po krátké krizi v DC animácích (okolo Son of Batman) mě tyhle filmy začínají zase pekelně bavit.. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Neco mezi 3 a 4*...70%. Hlavne kvuli nevyvazenosti. Nektere momenty jsou super, nektere rezijne zbytecne. Napr. jsou tu pevecka cisla, coz by samo o sobe nevadilo, jenze jsou skoro v delce normalniho klipu, cili ve filmu pusobi zdlouhave :( Take samotna zapletka s Poison Ivy a Jason Woodruem (vzhledove podobny Swamp Thingovi) neni az takova pecka. Vse je zalozeno na tom, ze Ivy je byvala kamoska byvale kriminalnice Harley. A i kdyz je Batman s Nightwingem silna dvojka, v tomhle pripade se bez pomoci Harley Quinn neobejdou. Scenaristicky je to misty spravne strelene a silene, vcetne fajn humoru, ktery odpovida Harleyine naturelu. Navic se tvurci neboji ani lehke erotiky, coz kvituju. Objevi se i zmineny Swamp Thing, ale opet je to slaba a vpodstate "eh" scena. Graficky zvolili autori styl podobny devadesatkovemu Batman Animated Series, coz nebyl az tak spatny napad, jak se na prvni pohled zdalo. Celkove urcite nadprumer, ale nektere sceny mohly byt rezijne lip zvladnuty... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V baru, kde zpívá Harley karakoe, jsou dva chlapíci oblečení jako stoupenci Catwomen z filmu Batman (1966). (Puxina)
  • Rozpočet činil 3,5 milionu amerických dolarů – prodejem nosičů (DVD a Blu-ray) snímek vydělal lehce přes 2 miliony. (fiLLthe3DD)
  • Melissa Rauch převzala dabování Harley Quinn, protože původní dabérka Arleen Sorkin odešla do dabérského důchodu. (Puxina)

Reklama

Reklama