Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky zvlastny mix dramy, romantiky so stipkou komedie o jednej styridsiatnicke, ktora sa tesne pred roozvodom zapletie s mladikom, ktory sa s dalsimi dvoma kamaratmi snazi presadit u filmu. Linia ohladom filmu mi tam vôbec nesedela a pripadala mi naviac. A ta romanticka linia tiez prilis nefungovala. Reese Witherspoon vyzera v tomto filme dost staro a ten mladik prilis sympaticky nie je. Ani to medzi nimi prilis neiskri. Takze najväcsim plusom bolo, ze tam neboli ziadne trapne sceny, ale vo vysledku to bola velka nuda. 4/10. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě nebyl tento film špatný, ano, měl chyby, ale který film je nemá? Co bych na něm pochválila? Určitě námět, ten se povedl a měl něco do sebe, stejně tak výběr postav, všichni se k sobě výborně hodili a báječně se doplňovali. Reese ztvárnila svou roli výtečně. Film nepostrádal vtip a místy se objevila i nějaká ta romantická scéna. Co filmu vytknout? Tak těžko říct, určitě mu něco chybělo, postrádal jiskru, šmrnc. A nebylo by od věci trošku rozvinout scénář, přidat víc napjatějších okamžiků, trošku něčeho, co by film rozjasnilo nebo prozářilo. Pokud se však trošku zamyslím, myslím, že se celkem povedl a řadit jej mezi průměr nebudu. Doporučení jen pro ty, kteří se na něj opravdu podívat chtějí. Třeba moje hlavní motivace k dokoukání byla Reese, nevím, jestli bych se na film podívala, kdyby v něm nehrála. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to moc milý film na deštivé nudné odpoledne, když není co dělat, krásně tím zabijete čas, ale jinak to není nic úžasného. Reese je skvělá a do této role se hodí, můžeme jí vidět jako dokonalou matku a jsem si jistá, že do této role dala hodně ze sebe, příběh už je trošku slabší. Zaplete se s jedním z mladých kluků, najednou dorazí ex, který se chce vrátit, téma, které je omílané stále dokola, co mě ale mrzelo nejvíce byl konec, doufala jsem v něco konkrétnějšího. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Tak som sa odhodlal na sladkú kravinu, keďže Reese mám celkom rád. Ale toto nebol film ani pre dospelých, ani pre deti, asi pre nikoho. Tak priblblý scénar je naozaj na pohľadanie. Ako sa mohla Witherspoonka dať na to nahovoriť, alebo asi biologické hodiny tikajú tik tak a veľa na výber už do budúcna nebude... ber alebo neber.... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože Home Again v rámci žánru nepřináší absolutně nic nového, či ojedinělého, tak já jsem s daným výsledkem velice spokojený a musím ho označit za velmi příjemnou podívanou, za což lze vděčit především vážně sympatickému obsazení, v čele s Reese Witherspoon, kterou normálně vůbec nemusím, zde je ale skutečně více než snesitelná, nezaostávají ale ani všichni tři kluci, stejně tak jako dvě malé děti a samozřejmě i Michael Sheen, u kterého je jen škoda, že nedostal větší prostor. Zápletka pak není nikterak zvláštní, nicméně má spád, nenudí, ovšem celému filmu opravdu zásadně prospívá prostředí, ve kterém se odehrává, tudíž Los Angeles a především postavy jsou vesměs spjatí s filmem, takže toto považuji za opravdu velké oživení. Odpustit v tomto případě dokážu i klasické hollywoodské idealizování americké společnosti, kde opět všichni působí tak obětavě, ochotně a vstřícně, že tomu snad nemohli věřit ani sami tvůrci, stejně tak jako dokážu i přehlídnout, že zde nikterak přesvědčivě nefunguje ani vtipnost, ani romantika, ani dramatičnost, i přesto všechno ale opakuji, zpracování tohoto snímku je natolik sympatické a příjemné, že všechny zmíněné nešvary dokážu tentokrát prostě tolerovat. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)

Reklama

Reklama