Reklama

Reklama

V šestnácti není snadné přiznat sobě a natož svému okolí, že jste gay. Simon Spier (Nick Robinson) začne po e-mailech flirtovat s neznámým spolužákem, který si říká Blue. Ale když se nešťastnou náhodou jejich korespondence dostane do cizích rukou, hrozí jim odhalení. Simona totiž začne vydírat jeho sociálně trochu podivný, ale jinak velmi sebejistý spolužák Martin (Logan Miller). Ten věří, že by mu Simon mohl domluvit rande s krásnou Abby (Alexandra Shipp). A pokud mu nepomůže… tak se jeho sexuální orientace stane věcí veřejnou. A co hůř, zveřejní i to, kdo se skrývá pod přezdívkou Blue. Simon se dostává do úzkých. Musí najít způsob, jak se z toho dostat dříve, než k tomu bude donucen. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (307)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moooc hezký příběh. Samozřejmě, byl bych raději, kdyby to nebylo o tom, že je Simon gay, ale raději bych, kdyby se příběh točil kolem nějaké holky, kterou nemůže mít, ale když tohle všechno pomineme, tak se jedná o opravdu skvělou lovestory. Postava Simona byla skvělá. Film navíc doplňuje skvělá hudba. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Feel good coming of age žánrovka s gay tématikou, ale naštěstí to není nijak oplzlé či nevhodné, naopak v pohodě strávitelné. Hlavní hrdina je sympaťák i jeho kamarádi všichni hrají skvěle, má to fajn tempo, hezky se na to kouká a ke konci režisér i slzy dokáže z diváka vydojit, takže nečekaná spokojenost. Fajn film. 75% ()

Reklama

Murrro 

všechny recenze uživatele

Sladučké, jasné. Ale ja si naozaj myslím, že úlohou filmu môže byť aj snaha spraviť svet lepším, a tak viem byť pri podobných feel good "motivačných" filmoch zhovievavý, vďačný divák aj hodnotič. Najmä ak obsahujú toľko vecí odpozorovaných zo života a len sa ich rozhodli pocukrovať. Ja sladké rád, na raňajky aj na večeru. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa nad tým tak zamyslím, je jasné, prečo ma to výraznejšie neoslovilo. Podľa môjho názoru ide totiž o dosť vekovo vyprofilovaný film, ktorý osloví predovšetkým všetkých teen. Ostatní môžu sem-tam nadvihovať obočie. LGBT spracované pohodovo, dobre sa na to pozerá, no nič hlbšie ani nič také, čo by malo dlhšie utkvieť v pamäti. Priemer. 60/100 ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Takhle neeee. Ze začátku řeknu, že mě film nenudil. Jsem ráda, že jsem ho viděla, ale je to teda šíleně stupidní. Celá ta "coming out" část je zastrčená do pozadí typickým teen romantickým funny dramatem. Postavy se chovají šíleně nepřirozeně, až na výjimky jsou všechny hrozně nesympatické a většina hereckých výkonů je tragédní. Všechny vedlejší romantické vztahy jsou opravdu nelogické a nahodilé. Ten film nevěděl čím být a nakonec se stane jedním z mnoha. 2* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu se Simon (Nick Robinson) potká s Bluem na ruském kole s publikem podporující Simona čekajícího na svou lásku. V knize se však oba potkají na točících se hrníčcích (z kterých je Bluovi zle) osamotě, protože Blue nesnáší tento typ atrakcí. (ČSFD)
  • Na stene Simonovej (Nick Robinson) izby môžeme vidieť slová "hour to hour note to note". Jedná sa o odkaz na knižnú predlohu, v ktorej Simon používa e-mailovú adresu hourtohour.notetonote@gmail.com. Vo filme používa adresu frommywindow1@gmail.com. (Astonko)

Související novinky

Disney zavřelo první divizi Foxů

Disney zavřelo první divizi Foxů

22.03.2019

Uběhl necelý den od oficiálního dokončení fúze mezi studii Disney a 20th Century Fox a slavný myšák už se rozhodl učinit první zásadní krok v rámci nově nabyté moci. Zrušil filmovou divizi Fox 2000.… (více)

Reklama

Reklama