Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (259)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ridley Scott znova trafil do čierneho. Silná dráma s jednoduchov zápletkou, ale s perfektnými hercami a postavy. Marky Mark a Christopher Plummer perfektne film ťahajú. Nechýba dusná atmosféra, prekvapivé, ale aj silne momenty a celkovo sa jedna o ďalší dobrý film od Sira Ridleyho, ktorý aj pri vyše dvoch hodinách nenudí. 80% - 4* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběh na papíře působí neuvěřitelně a dost zajímavě, ale na celovečerní film to asi úplně není. Ridley Scott se s tím popral více než solidně a přestože filmu schází nějaké výraznější napětí, vše dohání výbornými hereckými výkony a celkovou atmosférou. Nakonec to nebylo tak zlé, jak se na první pohled a dle ohlasů, mohlo zdát. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Retro příběh natočený retro způsobem. Tempo je tedy rozhodně pomalejší než u jiných současných či současnějších snímků, nicméně příběh je zajímavý a atmosféra patřičně tíživá. Jak by hrál Kevin Spacey, se můžeme jen dohadovat (těšil jsem se na něj, protože mám vážně rád masky), a nezbývá než uznale pokyvovat či rovnou jásat nad výkonem Christophera Plummera. Jeho Getty možná nedostal velký prostor, ale přesto je v každé vteřině tak výrazný, že je zkrátka a dobře tou nejdůležitější postavou, ať už byl záměr tvůrců jakýkoliv. Ridley Scott to stále umí a já tenhle film beru jako téměř plnohodnotnou kompenzaci za Konzultanta. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

A čo tu bolo vlastne mysteriózne? Film o dedkovi, ktorý si myslel, že sa všetko dá merať peniazmi. Netvrdím, mohlo ísť o zaujímavú záležitosť, pretože námet a formálna stránka (hlavne vizuál) neboli zlé. No ale tie dialógy a vývoj dejovej linky - cez to sa skrátka nedalo preniesť aj keby som veľmi chcel. Len máločo je tak mdlé, nevýrazné a nezáživne podané. Bez chuti a bez zápachu ako sa vraví. Snímok má ambície unudiť diváka svojou krásou. Slabší priemer. 55/100 ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Ridley Scott prepnutý do rutinérskeho módu uvádí thriller/drámu "by the numbers", ktorej to viac jak na plátnach kín bude slušet vo večernom vysielaní niektorej z komerčných televízií. Mám snáď jasať, že ten jeho sračkostroj vyprodukoval konečnie niečo aspoň trochu pozerateľné, z čoho sa mi neobráti žalúdok po prvej tretine? Fuck it. 135 minút je na príbeh o repetitívnom dohadovaní sa so starým pracháčom, aby pustil chlp, predsa len moc. Wahlberg je do počtu a tá jeho konfrontačná scéna s Gettym pôsobí umelo - akoby pri podpise zmluvy k pretáčkam nástojčil: "And I want that scene with this Plummer guy, when I am going to fuck him up. I want that fucking scene, Ridley!" BTW, je to trochu low, keď všetkých v obsadeni prehráva takmer 90-ročný staroch, prakticky z pozície náhradníka. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Film mal mať pôvodne premiéru na AFI Feste, ale spoločnosť Sony ju stiahla po sérii obvinení zo sexuálneho útoku proti Kevinovi Spaceymu. Ten mal v opilosti v roku 1986 obťažovať iba 14-ročného Anthonyho Rappa, ktorý sa s tým rozhodol vyjsť na povrch po škandále a podobných obvineniach producenta Harveyho Weinsteina. (WalterIK7)

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama