Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Robocop je stále borec a tahoun filmu, ale celkově opravdu tehdy šla laťka dolů. Nechtěl jsem podlehnout obecnému přesvědčení, ale jakmile se to začalo digitálně mlátit, tak sem si řikal, že už v tý době to muselo bejt hrozný. Ovšem pokud si chce někdo užít čistě akce, tak tý je tam více než dost...50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Totálne béčko! Rovnaká naivná a lacná zlátanina ako prvá časť. Ak sa mi gangstri v prvom dieli zdali na smiech, tak v tomto pokračovaní je to ešte väčšia absurdita. Veď najväčšiemu šéfovi krutej zločineckej bandy je niečo cez dvanásť rokov. Trápne smiešne! Dialógy sú tak stupidné, že to až nie je možné. Ale keďže úvodný film som hodnotil dvoma hviezdičkami, tak ostávam pri tejto miere a "Robocop 2" odo mňa dostáva rovnako dve hviezdy. Pretože je to taká istá kravina ako jeho predchodca. ** ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vesměs to samé, co jednička, akorát o něco akčnější a taky utahanější a tupější. Že za kormidlem nestál Verhoeven je znát. Navíc ten srandovní chlápek v papundeklovým kostýmů je tu docela upozaděný, což je škoda, protože příběh stojí za starou belu a jakmile není plecháč na scéně, tak je to i docela nuda. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na RoboCopovi 2 je to, jak je o tolik horší než úchvatná jednička. Používá prvky světa vymyšlené v jedničce, ale všechno je nějak horší a blbější. RoboCop obalený do plastu, co vypadá jako modrá od Xiaomi mobilu, Lewisová s mamkovským účesem, Verhoeven ani scénáristé R1 nedorazili a scénář fašouna Franka Millera se vydal jiným směrem i přes zásahy studia (později ho zpracoval v původní podobě jako komiks a i tak to není žádný zázrak). Snad jediná příjemná věc je bitka obou kyborgů. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokračování dnes již kultovní záležitosti v roce 1990, dopadlo v očích širší veřejnosti zhruba stejně jako u Predátora. A to tak, že druhý díl je vlastně spíše vychtěná a podvyživená záležitost, na kterou se časem snesla hodně silná vrstva prachu a málokdo ji má vyloženě rád. Takže Robocop 2. Co nám nabídl. Méně krve, méně násilí, slabšího režiséra, méně vizionářství, slabého záporáka a překvapivě horšího Petera Wellera. Nevím zda-li to bylo údajnými spory na place, ale v prvním díle chrlil Robocop jednu drsnou hlášku za druhou, aby se v díle druhém klidně i na 15 minut zdekoval z plátna, aby vyklidil prostor pro svého protivníka. Přestože tedy se zub času do tohoto dílu zakousl podstatně nemilosrdněji, tak mě nejvíce baví posledních 30 minut. 60% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (25)

  • Nový příkaz RoboCopa (Peter Weller) č. 262 zněl: „Vyhnout se setkání s Orionem.“ Orion Pictures byla společnost zajišťující distribuci RoboCopa 2. (HellFire)
  • Peter Weller (RoboCop) si stěžoval stejně jako během natáčení předchozího dílu na těžký oblek, ale také na přítomnost některých nelidských postav ve scénáři. (Terva)

Reklama

Reklama