Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Mouzon odpad!

všechny recenze uživatele

filmový ekvivalent klystýru... v podstatě jde o zastřený postapokalyptický snímek, v němž místo vody / zdravého ovzduší / surovin / občanské vybavenosti apod. absentuje morálka a jakékoli distinktivní rysy, které by nám umožňovaly domnívat se, že jsme účastni vyprávění o lidských bytostech, nikoli o opicích v říji... Cieslara a Míku ale podobné starosti pouze brzdí v rozletu, proto je hned po startu odhazují jako nepotřebnou zátěž a s elegancí vrchních z Café de Paris nám servírují vybrané menu, na němž jedna krmě je lepší než druhá, od premisy v jádru vyprávění, přes herecké výkony a “vývoj” postav, až po eponymní píseň, která je třešničkou na vrchním patře několikaposchoďového dortu___kopii této “věci” bychom po sobě měli zanechat v černé skříňce, aby budoucí objevitelé naší padlé civilizace lépe pochopili, proč lidstvo vlastně vyhynulo ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Mám jednoduchou otázku. Kam až může klesnout české filmařské dno? Jak někoho může bavit točit něco tak trapného, nesofistikovaného a doslova ubohého? Vždyť tohle se dalo pojmou úplně jinak, lidštěji a hlavně s větším důvtipem. Jen těžko chápat, proč si někdo myslí, že v roce 2018 bude hrozně cool, když postavám nasadíme velké kulaté brýle nebo přiděláme neupravené kotlety? Jednotlivé postavy ze sebe dělají takovou šaškárnu, že to není vtipné, ale smutné. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle by neprošlo ani jako malá televizní domů, ale ono se to prodává jako celovečerák. Kde nic není, není moc o čem. Opět se tu akorát tak v komentáři můžeme potkat v partě s těmi, kteří sledujeme vývoj českého filmu a nestačíme se divit. Teoreticky se sešla vcelku slušná herecká parta, akorát nikdo z nich neměl co hrát. Xindl, Jícha, Míka a Cieslar se podepsali pod něco, co by kdokoli soudný odmítl. Ale zároveň neudělali nic, aby z mála vykřesali alespoň průměr. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Je těžké nepodlehnout odpadové vlně splašků, v které film stojí a stál už při mé návštěvě kina. Důvod proč jsem na film šel? Jen 1: byl to narozeninový dárek. Dobrej nápad? To asi až tak nebyl. Hudba kameňákovitá, obsah filmu nula, lidi co nemají koule přitom se na druhou stranu podvádějí, long story short ať už se zbytečně nevytáčím pomyšlením na nejhůř investovaných 130 Kč v mém životě: 1 hvězda za Natalii Germani a její postavičku. Jinak na tom asi opravdu není co chválit. I když odpad podle mě leží jinde. Teoreticky i 2 by to sneslo ale to už bych moc odkazoval na ty její prsa :D Takže 1 a čau ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Dost slabá oddechová komedie. Je smutné, že se režisér M.Cieslar snaží "vyfutrovat" slabý scénář (J.Míka) Product Placementem (např.BMW zubaře - P.Kříž atd.) . Začíná sklouzávat na úroveň tvůrce "řachand" = sraček Z.Trošky, oblíbence "Borise Jelcina z Prahy" - M.Zemana... . Takže jen 2 - 2,5 hvězdy a 30 % , a to jen za dobře vybrané lokace a pár vtípků zahradníka/spisovatele (J.Lábus) a tety Marty (V.Cibulková) a to jsem dost nadhodnotil ..... . ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)
  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)

Reklama

Reklama