Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ray Breslin sa vracia v treťom filme "Escape Plan: The Extractors". Čo by som nazval skutočné pokračovanie "Escape Plan". Séria, ktorá mala potenciál nakoniec končí tu v relatívne priemernom počine. Ak mám byť úprimný, táto séria je pre mňa veľmi zaujímavá a Ray Breslin bol pre mňa zaujímavou postavou. V prvom filme som mal pocit, že sme mali jednoduchý thriller s dobrou zápletkou, kde sme mali útek z väzenia a dve veľké akčné legendy sa postavili spolu bok po boku. A fungovalo to. "Escape Plan 2: Hades" je však úplne iná story. To bolo mizerné pokračovanie, ktoré sa sústredilo na nesprávne postavy, plné otrasných efektov a veľmi zlého príbehu, kde som mal pocit, že sme skoro padli na dno. A moc som po tom filme neočakával. A teraz tu máme tretie pokračovanie. Pozitívnou správou je, že sa opäť sústredíme viac na Rayov príbeh. Áno je tu ešte aj druhá línia, ktorá sa venuje únosu Zhangovej dcéry. A celkovo to dokopy nejako v pohode funguje. Dejové línie sa podľa mňa nejako výrazne nerušia, je to v pohode pozerateľné a okrem toho tu máme padoucha, ktorý si svoju rolu veľmi užíva a teší sa, keď môže niekomu ubližovať. Čo ho robí celkom zaujímavým. A je to tentokrát oveľa osobnejšie a silnejšie než naposledy. Okrem toho má film aj pár prekvapení, ktoré ma skutočne dostali, no dokázali vyburcovať hnev v závere na ešte vyššiu úroveň. A podľa mňa to fungovalo. Efekty tohoto filmu sú však stále mizerné a akcia je slabá. Nie tak hrozná ako naposledy, ale stále slabá. A hoci niektoré veci ma príjemne prekvapili, tak reálne je to stále jednoduchá story o pomste. Nemôžem povedať, že by to nefungovalo, ale aj tak nemôžem povedať, že by to bolo nejako vysoko zaujímavé. Film nejako osobne odporúčať nemôžem, no som rád, že som ho videl. A som rád, že to nešlo až na také dno ako v poslednom pokuse. A okrem toho musím uznať, že Bautista je pán. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá série je hodně nevyrovnaná z jedničky si většina lidí ustříkla z toho, že tam byl Arnold s Sylvestrem a z neznámých důvodů se dostala do červených čísel dvojka byla sračka a tohle je lepší průměr. Nejprve menší zklamání jelikož to nenavazuje na dvojku jelikož co bylo na ní nejlepší bylo ten konec a zajímalo mě kam to bude směřovat což se bohužel asi nedozvím. Jinak k filmu jak tu někteří píšou laciné béčko bez scénáře (během ani ne 5 minut se zde dozvíme kde záporák sídlí a to pouze podle jen jednoho náboženského obrazu Dave Bautista si zde chodí po věznici s puškou a hraje s tam na Ramba a střílí na počkání to tam jako nebyla žádná ochranka ) a bez nějakých hereckých výkonů. Plusem je to, že Stallone zde má oproti dvojce více prostorů a něco předvede a výší porce brutality naopak mínusem je hlavní záporák , který je totální looser, který se zmůže maximálně na zabíjení rukojmích, scénář a logika postav a jejich herecké výkony (ten asiat si tam hrál na Karate Kida nebo co to tam bylo za parodii navíc vypadá jak ženská a na konci, když odejde z ženskou vypadá to divně). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama