Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Průměrná kecací záležitost z prostředí Agentury, kde se plánují a vytvářejí vlády v banánových státech a východní Evropě, kde včera znamená zítra. Levice neví co dělá pravice a nikdo nikomu nevěří. Kámen šuká cihlu a všichni se tak nějak mají rádi. No prostě klasická státní služba pod penzí (když něco moc neposerete). ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Pod slovem strhující a thriller si dokáži představit jak třeba sněhulák utíká před sluncem, nebo kojence s dudlíkem v desátém patře hrající si na římse, ale určitě ne dlouuuhé pohledy, pomalé tempo, víceméně komorní atmosféra a stará zrezlá láska sosající víno .... nazval bych to drama a stopáž zkrátil o cca 60min. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Snažila som sa dávať pozor, ale vôbec som nepochopila o co v tomto filme išlo. Prestrihavaju sa tu rôzne časové roviny, rieši sa únos lietadla teroristami a milenecký vzťah kolegov a úplne mi unikli súvislosti. Vôbec ma to nebavilo a čakala som, že na konci sa dozviem nejaké vysvetlenie. Z môjho pohľadu strašne neprehľadný film. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Chris Pine má v poslední době hodně špatnou ruku na projekty a jeho spolupráce s Amazonem, mu asi zaplatí nájem ale nezajistí mu kariéru. Po nemastném a neslaném Contractorovi, příchází na diváka totožně působící Všechny staré nože. Špionážní thriller, který se tempem odkazuje na klasiky žánru ze 70. let, ale chybí mu působivý a funkční scénář a zajímavé postavy, potažmo herci. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh nie je nový, ani nijak originálny ale má dobré dialógy a herecké výkony. Zvrat na konci som tak trochu predvídal, že prichádza, ale napriek tomu bol prekvapujúci akým spôsobom ma emocionálne zasiahol. Vizuál, ktorý vidíte, je pekný, dáva vám pocit starého módneho thrilleru. Chémia medzi hlavnými postavami je tiež vynikajúca a príbeh zachováva v napätí. 6,5/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Místo setkání, kde Henry (Chris Pine) a Celia (Thandiwe Newton) večeří, je údajně restaurace „Vin de Vie“ v Carmelu, kde se podává pouze víno, zatímco ve skutečnosti byla prosklená restaurace s výhledem na oceán postavena na zvukové scéně v Londýně s použitím LED kulis. Vypadá nápadně podobně jako Canlis v Seattlu. (Johnny.ARN)
  • Film se odehrává 19. února 2020. V jednu chvíli se Henry (Chris Pine) podívá na svůj telefon a na něm je napsáno: „Pátek 19. února.“ Avšak 19. února 2020 byla středa. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v USA (stát Kalifornie), Anglii (zejména v Londýně) a Rakousku (Vídeň). (Yardak)

Reklama

Reklama