Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejlepší guilty pleasure roku. Seriál splnil má očekávání zábavné rodinné sci-fi, kterou nesmí brát divák vážně a jen se bavit. Jiný účel ani nemá. Nutno dodat, že jsem si připadala, jako bych se vrátila do dětských let a náramně si to užívala. A můj oblíbenec Toby Stephens rozhodně nezklamal. Takže šup sem s druhou řadou. 1. série - 90% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

1. řada **: proč... PROČ! Proč když už někdo dostane peníze,si nezaplatí solidního scénáristu a najme debila co staví VEŠKEROU zápletku na náhodě. Prakticky veškerý hybatel děje je laciná náhoda (prostě být ve správný čas na správném místě je klíč). Navíc, pokud tohle má být elita lidstva, slovo vyhubení vidím jako prospěšnou věc. Čím postavy přemýšlejí, to by mě opravdu zajímalo (ano, zase scénář). Přitom myšlenka je celkem pěkná a vizuál naprosto dokonalý. Snad #2 se poučí... 2. řada **: ...nepoučili. Hned první epizoda a jedna háhoda/nehoda za druhou. A každá je spouštěčem další akce (nebo změny děje). Další epizody to samé. Retardované chování postav pokračuje a já si vůbec nejsem schopen seriál vychutnat, protože mě irituje jen co začal. A ta dějová prasárna mezi devátou a desátou epizodou byl doslova hnus. Jediná změna oproti první řadě je větší množství dynamických momentů (děj prostě jede). I tak je seriál nekoukatelný. 3. řada ** : Naprosto žádný posun. Idiocie a náhoda vládne Robinsonovím od začátku do konce. Je úplně jedno jak moc je to “akční”, když imbecilita mlátí postavami prakticky v každé epizodě. Tak třeba. Proč jednoho “vzbudí” a zbytek nechá spinkat v mrazáku (které pak s sebou vláčí)? Zase jsme na planetě, která je ohrožuje? Proč Will mačká náhodně čudlíky, aniž by tušil co se může stát? Vážně brouci co žerou skálu zrovna teď? Fakt selhání katapultu (kdy kdo vůbec viděl, že ve filmu selže v letadle katapult)? Fakt máme čas na dlouhé reunion tanečky? Prostě čím déle série jede, tím víc se spoléhá na náhodu (a nehodu), které formují děj. A to mě rozčiluje. Jsem rád že je seriálu konec. Vypadá sice moc hezky, ale bez koukatelného scénáře je to o ničem. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavná rodinná sci-fi, která se možná někdy až moc drží těch témět rodiny a přátelství, ale na druhou stranu právě tohle se musí od Ztracených ve vesmíru čekat. Třetí série sice možná byla až moc natahovaná a ten příběh kolem rodiny Robinsonových mi přišel vyčerpaný, do cíle jsme ale došli se ctí. Takže rodino Robinsonových (včetně robotů, slepic, posbíraných přátel nebo znovuobjevených dávno zemřelých), díky za těch 28 dílů, byla to rodinná jízda se vším všudy! ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originální seriál jsem neviděl, ale film se mi proti obecnému hodnocení opravdu líbil... Být to vysíláno na Disney Channelu tak to má rakerový úspěch... Od Netflixu jsem čekal trochu víc... Ano je to natočeno kvalitně a levné to určitě nebylo... Je to rodinná sci-fi zábava, ale i přesto, je to místy trochu moc pomalé, je tam i na rodinný seriál trochu moc hloupostí a dějová linka s Dr. Smith je vysloveně dementní!!! Jinak OK a protože "ztraceni ve vesmíru" jsou vlastně až po první sérii, tak jsem na tu druhou opravdu zvědavý... 1. série 59% ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový LOST IN SPACE to se mnou měl snadné, protože jsem z těch, co milují příběhy z vesmíru a co se spokojeně usmějí pokaždé, když robot zahlásí "Nebezpečí, Wille Robinsone!" Nic náročného, originálního nebo překvapivého nečekejte, tady se servíruje pohodové rodinné sci-fi dobrodružství se sympaticky napsanou, obsazenou a zahranou rodinkou, před kterou scenáristé učebnicově vrší jednu překážku a dilema za druhým a každé rozhodnutí a čin mají své následky. Je to přiměřeně napínavé, akční, dojemné i vtipné, vypadá to výpravně a má to zajímavou záporačku. Snad jen škoda, že se to odehrávalo na planetě, která vypadala jako dvojče Země. Hodně příjemná oddechovka. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)
  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama