Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

Bránolog

všechny recenze uživatele

Hvězdičkovat nebudu, protože tímto nehodlám ztratit ani minutu času (no, na tu minutu bych se možná ještě ze studijních důvodů hecnul). Spíš by mne zajímalo, jestli zastupitelstvo vcelku příjemného, stejnojmenného západočeského městečka již podniká náležité právní kroky... Ještě jsem si vzpomněl, že mne kdysi pobavil překlad jména Kryštofa Haranta z Polžic a Bezdružic do angličtiny: Christopher the Bastard from After Spoons and Without Satelites... ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Všechny Kameňáky jsou černé, všechny Babovřesky jsou černé a tento seriál, jež je na podobný koncept je údajně dno toho všeho. A já si stejně nemůžu pomoct a dvě hvězdy dám. Kameňáky mě bavily a na tohle si taky nemůžu stěžovat. Dokonce mne mrzí že nevyšla druhá série. Jistě že to není film s přidanou hodnotou načínající hluboké téma. Je to prostě oddechovka, kterou si pustíte na pozadí a občas se pousmějete. Ať už absurditě nebo občasnému fórku. Navíc ústřední skupina Vydra, Carda, Rous, Bendová, Suchařípa byla skvěle zvolená a bavila. Patrasová na zabití, ale to byla její role a zhostila se jí skvěle. 48% (Viděny všechny díly) ()

Reklama

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipy jsou trapné a prolamovaní čtvrté stěny po několika minutách omrzí. A teď hlavní problém seriálu: Dejte kameramanovi nějaké prášky proti epilepsii (nebo spíše vypněte to hnusné digitální třesení). Kamera se třese tak strašně, že to mění trapný seriál na naprosto nesledovatelný. Tohle je první seriál ze kterého mě doslova bolely oči. A to jsem člověk, kterému ani tolik nevadí found footage horrory, ale tohle je extrém. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Velice špatné a od Kameňáků hodně vzdálené. Sice občas za díl jeden dobrý vtip, ale to je tak asi vše, nejhorší je na tom kameraman a jeho kmitající záběry a hrozně mi vádí neustálé kecání blbin přímo do kamery, což dává ten nejhorší dojem. Herci zkrátka na zabití. Odvaha sledovat tento nejlepší komediální seriál opadla. / Viděné epizody 6*dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Seriál pro málo vytížené herce, herečky a Ornellu. Tenhle seriál má jednu obrovskou výhodu. A ani o ní neví. Je totiž cílen na kategorii diváků zvanou Sázkař. Jestli jste se s tímto termínem doposud nesetkali, hned jej objasním. Sázkař je typ diváka, který se u seriálů rád sází. A zde jsou obrovské možnosti, jak se během seriálu, v němž na kvalitní vtip nenarazíte, báječně zabavit. Zde je několik příkladů sázek: natočí Václav Vydra někdy ještě něco normálního, nebo zůstane jeho uměleckým vrcholem za poslední dobu reklama na auta z "Áček", shodí Dáda půl kila a bude zase sexy saxofonem ve Slováčkových očích, nebo zůstane naklíčenou dýní, objeví se Daniel Rous v silvestrovské estrádě na Barrandově, nebo je to jeho umělecká smrt, najde se pro Josefa Cardu jiná role než policista, nebo raději oživí kariéru u Genzera se Suchánkem, bude Alice Bendová i po čtyřicítce nadále brána za sex symbol, nebo už uzrál čas na jinou Štiku. Možnosti sázek jsou neomezené. Můžete se sázet až do omrzení. A pamatujte si, že tenhle seriál vás vidí. Zoomuje jak smyslů zbavený. Na to netradiční snímání seriálu si (možná) zvyknete. Každý divák přece ví, co od Barrandova čekat - podružnou kvalitu hodnou černých čísel. Jo, a kdo najde na Barrandově pořad/film/seriál, co neskončil v černých číslech, je nekorunovaný Král sázkařů, nebo korunovaný Vůl. 20% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama