Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 28

Recenze (630)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Je to taková přiznaná jednohubková povrchní zábava, honička/bitka spojená s rozkládáním lešení mi přišla dokonce hodně super (doufám, že ji neukradli někde od Jackie Chana nebo tak něco), ale prostě odmítám udělit jiné hodnocení než odpad filmu, kde hraje Gal Gadot hlavní roli. Ona je tak špatná herečka. Už několik let se divím, proč ji pořád obsazují. I tady je to vidět. Jakkoliv nejsem úplně fanda tohohle druhu zábavy a ani jeden z nich nepatří mezi mé oblíbence, tak nemám problém uznat, že chemie mezi Dwaynem a Ryanem funguje tak, jak má, a že jsou ve svých škatulkách usídleni pohodlně a zaslouženě (i když to občas se svým rockováním a deadpoolováním trochu přehánějí, ale za to nejspíš může i scénář a fakt, že oba dva stejnou postavu hrají už asi po sto páté). Ona vedle nich působí jako amatérská ochotnice. Nemá komediální načasování, neumí pronášet vtipné repliky tak, aby měly patřičný účinek, prostě jenom pózuje v šatech. Určitě musí být někde v Hollywoodu nějaká herečka, které sluší červená a zároveň má nějaké herecké schopnosti, ne? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si sice jak když čumín na Indyho 21století, ostatně aby ne,když si tam  Ryan Reynolds , vypískává úvodní Indyho melodii, ale bavilo mě to a po čertech dobře mě to bavilo. Nečekal bych, že v téhle době ještě narazím a ještě k tomu na Neflixu na čistokrevnou dobrodružně komediální žánrovku jako za starých dobrých časů, kdy filmy měli ambice diváka bavit a ne sociálně politicky formovat. Takže super a věřím, že Philippe de Broca v nebi a Steven Spielberg ve svým soukromým kině si dali u filmu doutnase, kvalitní whiskey a říkali si "dobře chlapci, velmi dobře" , Ještě se musím smát té zápletce ve který šlo o tři vajíčka, protože hlava Dwayne Johnsona taky vypadá jak vajíčko. No a to je vše zazvonil zvonec a komentáře je konec. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

200 milionový flák Netflixu, který ale vypadá tak na 90, jelikož obří část rozpočtu spolkly hlavní hvězdy. A vypadá to krásně, leč je místy celkem dost poznat, že vlivem pandemie nešlo točit všude po světě, ale jen komplet ve studiu (zajímal by mě původní výsledek). Red Notice pro mě však není příliš zábavný typ blockbusteru, dělá všechno tak líně a odbytě, jakoby na tom nezáleželo a pouze Reynolds s the Rockem to neutáhnou, ačkoliv bez nich by to nemělo už vůbec smysl. Co ale u mě filmu ubralo 4 hvězdičku, tak je fakt, že je to celé až moc cheesy a vážnější tón si neudrží byť jen jednu scénu. Jasně, je to levný výplach, i ten však jde natočit mnohem zábavněji. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman, Deadpool v civilu a přeplacený doktor Hořan Bravestone soutěží, kdo dál dočůrá a vrcholem scénáristického umění má být, že se často mění vítr.. Uměle působící rutina bez tváře a sebemenší snahy přijít s něčím nápaditým. Ve své podstatě je to zbytečné jak síťka na Dwayneově hlavě, když škrábe ve vězeňské kuchyni erteple. Optiku těch, co tam vidí duši Indiana Jonese, bych chtěl mít. Toto vztekle okopává kotníky i Království křišťálové lebky.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja nevim no, je to proste takovy nijaky. Jak kdyby si tvurci rekli, ze splacnou nezavadnej akcnak, kam nacpou vsechno, co maj divaci radi, ve vysledku je to takovy to neurazi, nenadchne. Smeska bondovky, Mission Impossible, Indiana Jonese a klasicky buddy komedie. Mame tu nastvanyho drsnaka Rocka, kterej bohuzel nedostane moc prostoru k nejaky akci, hlaskujiciho pablba Reynoldse, ve svy typicky poloze a jakoze sexy zaporacku Gadot, ktera je vetsinu casu tezce otravna. Akce strida komedialni scenky a sem tam fajn hlasky, sem tam hluchy mista a par jakoze necekanejch zvratu a to vse v naprosto tuctovym scenari, kdyby to nevypadalo docela draze, triky nebyly slusny a nebyly tu jedni z nejlip placenejch hercu, nebal bych se to oznacit za prumerny akcne komedialni becko. Na jedno skouknuti v pohode, nijak zasadne to nenudi, ale nic, co by clovek potreboval videt znovu. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • V úvodu, kdy se hlavní protagonisté potkají na Bali a John Hartley (Dwayne Johnson) líčí Nolanovi Boothovi (Ryan Reynolds), kdo je, tak sklenička s pitím záhadně putuje, zdvojuje se a mizí z/v rukou obou aktérů. (cerdax2)
  • V nacistickom trezore povie Booth (Ryan Reynolds), že vajce by mohlo byť ukryté v škatuli s nápisom MacGuffin. MacGuffin je označenie pre objekt, ktorý v nejakom príbehu hrá zásadnú úlohu v motivácii postáv a točí sa okolo nej dej. Jedným z najčastejších MacGuffinov je práve nejaký poklad, ktorý sa hlavní hrdinovia, prípadne aj záporáci snažia získať. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama