Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 76 h 38 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (62)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Začátečník u policie co vlastně každý den střílí, řeší složité případy během jednoho dne a čistí cestu před SWAT jednotkami. Během prvního týdne u LAPD zažil více, než průměrný veterán českého URNA útvaru. První 2-3 díly nasvescovali i pár vtipů, těch ovšem během dalších dílů ubývalo až se nakonec úplně vytratili. Nedivím se průměrnému amikovi, že se mu seriál líbí, čemuž nasvědčují čtyři řady seriálu. Já skončil někde v půlce první, kdy tři zelenáči zatkli během 4 měsíců stovky lidí a talsi desítky zastřelili. Asi jsem průměrný Čech no. 30% ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Taková poněkud až moc slušná policejní agitka, přesto uvěřitelná. Na rozdíl třeba od "krimi" Whiskey Cavalier, kterým nevěřím ani zbla, je tohle slušně koukatelné, bez hluchých míst. A na Nathana Filliona, který se naštěstí od posledních dílů Castla zbavil své vyžranosti, je zase radost pohledět. Hraje jako vždy výborně, žádné přehánění ani karikatura, nic není neplánovaně směšné. ()

Reklama

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je jako dalších padesát policejních seriálů okolo. Nový je jen v tom, že ukazuje práci těch "nejnižších" poldů. Akce slušná, ale žádnou kulervoucí záležitost nečekejte. Vztahová linka v prvních dílech mi dokonce dost vadila. The Rookie má ale dvě věci, které mě nutí koukat dál a které ho nad tu padesátku dalších prostě povyšují. První věc představují často nečekaná vyústění scénáře, prostě překvapivé zvraty. Druhou věc představuje úžasný Nathan Fillion. Jeho hraní je prostě super a tady mu to totálně sedlo... Třetí věc, už dva herci z Firefly tam měli malé role. Vidět je vedle kapitána Malcolma Reynoldse je pro fanouška boží. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 85 %, 3. série - 70 %. Po dlouhou dobu téměř doslova bezvadná oddechovka, které se dařilo umístit extrémně sympatické postavy do nápaditých a v rámci žánru zajímavých situací. Postupem času ale všechny tyhle silné stránky trochu ztrácejí na síle a přelom třetí a čtvrté řady navzdory potenciálně silné dějové linii v Guatemale již připomíná jiný seriál typu jakékoliv náhodné kriminálky běžící ve tři odpoledne na Nově. ()

Galerie (3 428)

Zajímavosti (27)

  • Když Nyla Harper (Mekia Cox) skopne podezřelého, tak je John Nolan (Nathan Fillion) daleko a podežřelá padá na zem, avšak v další scéně Nolan skáče na podežřelého, aby ho dostal na zem. (Pito126)
  • V čase medzi 32:15 a 32:20 je vidieť vľavo za krabicami člena štábu s kamerou. (Mino501)

Reklama

Reklama