Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 067)

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Král Škorpion se měl vrátit jako válečník v lidské formě. Ta příšerná animace škorpióna byla zbytečná. Jinak mám ten film rád.

plakát

Kaskadér (2024) 

Dlouho jsem neviděl tak výbornou akční komedii. Nápadité, chytré, skvělé dialogy, sarkasmus na každém kroku a skvělý, ale naprosto úžasný Gosling. Pecka.

plakát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Zase trochu jiný Ritchie. Ale rozhodně zábavná a díky obsazení i sympatická záležitost. "Podle skutečné události" tomu dává trochu větší grády.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Jo, slabší než první "pokračování", ale pořád docela zábava. Scénář chtěl mít trochu větší grády, ale nepovedlo se to tam dostat. Je možná i špatně, že to nerežíroval Jason Reitman, který měl k otcově kultovnímu dílu asi větší respekt.

plakát

Mrtví mladí detektivové (2024) (seriál) 

Příběh dobrý, ale neskutečně okatý a otravný tlačení na homosexualitu mi hodně lezlo na nervy a vůbec se to tam nehodilo.

plakát

Král Artuš (2004) 

Skvostně obsazené. Legenda, jak jí neznáte.

plakát

Excalibur (1981) 

Příšerný brnění, nemotorné souboje, divadelní monology a ostatně i herectví, ale úžasná legenda. S věkem ovšem o malinko přišla.

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Naprosto fantastické. A nadmíru zajímavé. Cosmo Jarvis, pro mě neznámá tvář, mě absolutně dostal. A Hirojuki Sanada předvedl to, co umí. Charakterní herec, kterému to prostě věříte. No a pak Tadanobu Asano... Tak ten byl podle mě úplně boží.