Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna (Alena Antalová) tráví se svým manželem (Igor Bareš) každé léto v chatové oblasti pár desítek kilometrů za Prahou. Jsou svoji už celou věčnost, takže jejich manželství sklouzlo, jak to tak bývá, do rutiny a stereotypu. Muž svůj čas už dlouho spravedlivě dělí mezi karban s kamarády v hospodě a výrobu modelů lodí ze sirek uvnitř lahví, jeho žena je pro něj prakticky neviditelná. Anna si každé léto zpříjemňuje několik dní pravidelným setkáváním s kamarádkami, kolegyněmi z práce, které za ní do malebných středních Čech přijíždějí na cyklistické výlety do okolí hradu Kamýk. Jednoho dne se ve vesnici objeví Artur (Jaromír Hanzlík). Elegantní šarmantní gentleman, který je, jak všichni předpokládají, novým majitelem místního zámku. Zámek je sice spíš polorozpadlá ruina, ale zámecký pán s ním má velké plány. Mezi Arturem a Annou přeskočí jiskra. Anna zažívá pocity již dlouho nepoznané. Artur je galantní a zahrnuje ji pozorností, Anna s ním čím dál častěji uniká své životní realitě vstříc romantickým výletům a dobrodružstvím… (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (215)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Odpad nedám, protože to prostě nerada dávám. Někdo si na tom filmu dal práci, takže odpad si nezaslouží. Ale tenhle film jsem fakt nepochopila. Létu s kovbojem se nic nevyrovná, to bezesporu. Ale trošku jsem čekala alespoň třeba podobnou úroveň. Ale tohle? Hanzlík je asi podvodník a lhář, ale umí dost pěkně mluvit a má v hlavě hodně básniček. Takže sbalí Antalovou, jejíž manžel je sobeckej a nevšímavej blb. Antalové vnuk často blije a její dcera se stará o věci, do kterých jí nic není. A na tohle bylo potřeba 98 minut? Ne, tohle fakt ne. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Pozemský anděl v bílé košili Jaromír Hanzlík oblbuje místní ženy svými debilními řečmi o Rusalkách, Zlatovláskách a Jitce z pověsti a do toho jsme svědky spousty WTF momentů, nezvládnuté režie scén a Jiřího Adamce politého vodou za zvuků písně Můj čas. Hovnocucová stupidita. Kdo by to nechtěl vidět? 0% ()

Reklama

Lucik80 

všechny recenze uživatele

Film bohužel patří mezi slabší. Naštěstí tam byla aspoň jedna nečekaná pointa. Největší problém mám s obsazením filmu a to téměř kompletně. Vztah Antalová, Bareš, svůdce Hanzlík a další, postavy pro mne nejsou uvěřitelné. Myslím si, že třeba za dvacet let film ocením lépe a nebudu třeba ani to herecké obsazení už vnímat tak kriticky. 3* ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Dľa hodnotenia tunajších užívateľov som logicky ani veľa od tohto filmu nečakal. V niečom som sa nemýlil, istotne filmový kritici Gentlemana roztrhajú. Občas je to trochu hlúpe, hra na náhodu, niektoré postavy, resp. činy divákovi občas bijú do očí. Bolo tu ale niečo, čo občas u niektorých českých filmov postrádam, a to je predovšetkým, že to bolo milé, príjemné, dobre sa na to pozeralo ( ako aj lokality ) a čas od času to bolo aj vtipné ( prirodzený humor, žiaden kameňák ). Pre staršíčh, či ženy dokonale odporučujem, u mňa ľahká spokojnosť. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

pojišťovna štěstí po třiceti letech,aneb Adamec vrací úder...jak novácký film na sobotní večer to asi u někoho obstojí,ale pustit něco podobného do kin chce hodně odvahy.Hanzlík si evidentně napsáním podobného scénáře splnil sen,ve kterém byl za vrchního lamače srdcí,ale kdyby si ho nechal pro sebe,udělal by lépe...0% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (13)

  • Když výsledný film sestříhali, tak zjistili, že má 2 a půl hodiny. Následně ho o 1 hodinu zkrátili. Kvůli tomu se ve filmu mnoho herců neobjeví. Například Pavla Tomicová nebo Ondřej Malý. (JT19)
  • Ve filmu si zahráli skuteční obyvatelé Zduchovic. (JT19)

Reklama

Reklama