Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Lovecraft by z téhle psycho šílenosti měl radost,stejně jako jí nejspíš budou mít jeho fanoušci.Řadový hororový divák si ji každopádně užije tak napůl.Atmosféra tomu v určitých momentech nechybí,ovšem ke konci už tomu dochází dech a začíná to být už poněkud únavné.Hammer to každopádně zahrál slušně...50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do tohoto snímku jsem šel aniž bych o něm cokoliv věděl. Výsledek ? Popravdě nevím jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu mě film neskutečně bavil.A to především díky nepředvídatelnýmu ději. Vše ještě víc umocňuje tísnívá/hutná atmosféra, která nás provází celej film. Na druhou stranu mi ale přišlo, že tady vše nebylo vysvětleno a na konci tak zůstává spoustu otazníků. Jednoduše řečeno. Asi jsem až tak nepochopil " co tím básník chtěl říct ". Nejspíš se na tenhle kousek budu muset časem podívat ještě jednou, abych vše líp pochopil. Prozatím ode mě Wounds vyfasuje 3 hvězdy. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Diváka rozjebe už ta představa, že se pod tímhle upsal snad každej. Ať už to jsou samotný herci, producenti, koprodukční studia, zvukáři, dokonce i samotný Netfkus, prostě kurva každý kdo kdy pracoval a má něco společného s tímhle filmem. Náš hlavní hrdina je na haluškách už od konce, a není divu že mu kolonoskopický pohled tasemnicový virvány, totálně zmastí celou tu bezednou jámu jménem mozek. Šváby si taky jednou za čas dám k snidaňi, hlavně když se mi do ventilovýho uzávěru dostanou až do lednice, a pak mi nakladou svoje vajíčka do bramborovou salátu. Ruku na varle, i když je to naprostá a tupá sračka, znám lidi kteří by si na to ujížděli jak svině po chemoterapii, když mu do hlavy střebají myšlenku, že vepřové je celkem libové maso. Hippity Hoppity, tvůj mozek je už nadosmrti propitý.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Babak Anwari si svůj reparát nespravil a po nezajímavém Under the Shadow natočil sice zajímavý, ale hororově nefunkční film a to trailer působil schopně. Barmanovi se obrátí život vzhůru nohama po nalezení telefonu se znepokojivým obsahem, ovšem tahle "mytologie" není nijak rozvinuta a působí trošku nepřirozeně. Babak do svého filmu překvapivě nasbíral slušné herce Armie Hammer, Zaziee Beetz a Dakota Johnson je na horor slušný výběr, ale chtělo to zajímavější scénař a více tvůrčí kreativity, což bohužel Babak nikdy mít nebude. Z hororových prvků zde krom švábů není takřka nic. Není to napínavé, atmosférické, krvavé ani tolik znepokojivé, jak jsem původně doufal. Hulu není Netflix a Babak Anwari zřejmě nikdy nenatočí dobrý horor. 40% ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Horor z podobného těsta jako Hereditary, leč vizuálně zdaleka ne tak ostrý a intenzivní. Má to hodně dobrou expozici, kdy jsem se cítil příjemně zaháčkovaný a byl jsem až dětsky netrpělivý, co bude dál. První hodina je co do atmosféričnosti a vykreslování hlavního hrdiny jako stále většího idiota skvostná a nemám k ní větších výtek. Poslední třetina je ve snaze přinést alespoň nějaký hardcorový gore výjev z hlediska scénáře zbytečně křečovitá a uspěchaná. Mohlo to klidně mít o půlhodiny déle s tím, že by se více rozpracovalo ústřední téma, které zcela otevřeně čerpá z tvorby H.P. Lovecrafta. Íránského tvůrce Babaka Anvariho nicméně určitě sledovat, třeba se z něj za čas vyklube druhý Ari Aster. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)
  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)

Reklama

Reklama