Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Přesně ten druh romantického filmu, jehož vývoj a konec lze odhadnout po prvních dvaceti minutách. Arogantní, krajně povýšená postava je vystavena zásadní životní zkoušce, díky které projde osobnostní proměnou a začne si vážit lásky, pokory a svých bližních. Spolehlivý narativní vzorec, použitý nesčetněkrát před tím i po tom. Jenže kdo by se zlobil, když kormidlo třímá spolehlivý režisér a scénář je přeplněn spoustou vtipných situací? Nesmírně charismatická dvojka Kurt Russell a Goldie Hawn, pak tuhle pohádku se šťastným koncem dotahuje téměř k dokonalosti. Ideální relaxační biják. ()

Rýža 

všechny recenze uživatele

Taková trošku pohádková osmdesátková romanťyka, ale vtipná, jeden z těch filmů, kterým s klidem odpustíte tu spoustu nedostatků, protože prakticky celou stopáž vám ze rtů nezmizí ten mírný úsměv. A Kurtovi s Goldie to krásně štymuje - aby taky ne, když to zas až tak nehráli:) A upjatá matinka je úplně kouzelná! ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivě film funguje i dnes a když si člověk odmyslí ty strašné songy nebo otřesné ohozy, zábava je zaručena. Otřepaná struktura pobytu v diametrálně odlišném prostředí a sváření dvou prve neslučitelných charakterů je tu podána přijatelnou formou bez přemíry sentimentu. Hawnová i Russell mají komediální potenciál a tady se jej podařilo zúročit. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až po videní tohto filmu som si uvedomil, že Manžel na skúšku, ktorý mám naozaj rád, je ničím len totálnou kopírkou tohto scenára, len sa vymenili roly. Ale Eugenio Derbez je určite oveľa vtipnejší. Každopádne ide o dobrú romantickú komédiu, ktorá určite nie je slabšia ako jej malá moderná prerábka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Garry Marshall neumí snad točit nic jinýho než romantický komedie a ani ty se mu občas nevyvedou, ale tenhle film se mu povedl na výbornou. Neni to ani přehnaně romantický ani nějaká bláznivá komedi, je to přesně vyvážený aby to diváka dokázalo dokonale pobavit. Ktomu jsou dobře vybraný herci Goldie Hawn a Kurt Russell, ty sice nehrajou nějak úžasně, ale na tuhle komedie to naprosto stačí a lepší výkon by se sem snad ani nehodil. Je to prostě taková dobrá oddechová zábava ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama