Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Overboard je zcela neskrývaný remake stejnojmenné komedie z roku 1987 s Kurtem Russellem a Goldie Hawn, jen s tou obměnou, že zde oproti originálu ztratil paměť muž, zatímco v původním filmu to byla žena. Jinak se to ale veze ve většině ohledech na velmi podobné vlně, princip a pointa filmu je pak dokonce naprosto totožná, tudíž kdo viděl ,,starý,, Overboard, tak tato verze ho rozhodně ničím nepřekvapí, i když popravdě, ono se jedná stejně o ten typ filmu, který je předvídatelný v každé minutě od úvodních až po závěrečné titulky, takže je to v podstatě asi i jedno. Nicméně, nejdůležitější pro úspěch tohoto filmu, a to si dovolím tvrdit, že tomu tak bylo i u původní verze, je obsazení, které se opět povedlo na výbornou, a to především díky opět naprosto dokonalému Eugenio Derbezovi, který tu potvrdil svou komediální extratřídu, navíc je to obrovský sympaťák a veškerý film si prakticky krade sám pro sebe, i když tedy musím uznat, že ani Anna Faris tu tentokrát není až tak mimo, ale pravdou zůstává, že jí pořád moc nemusím. Každopádně tahle ústřední dvojka tu ale prostě působí opravdu příjemně, šlape a film díky nim žije a baví. Kupodivu mě ale krom nich oslovilo i jeho celkové zpracování, které je takové sympaticky odlehčené, zábavné, nenudící, a co se týče humoru, tak tvůrci na něj zbytečně netlačili, což se nakonec ukázalo též jen ku prospěchu věci, pěkně to pak i ubíhá, takže se ve výsledku zkrátka jedná o nenáročnou jednohubku, které se tedy dá určitě mnohé vytknout, ale proč to dělat, tohle je natočené pro radost a odpočinek, a to svůj účel splnilo. Film na velmi pěkné a silné 2*, za Derbeze ovšem dávám jednoznačně ještě jednu navíc :-). ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová komedie, která neurazí. Vím, že je to remake filmu Přes palubu, ale v tomto případě mi to vůbec nevadilo. Manžel na zkoušku má velmi slušné tempo, dobré a neurážející vtipy, dobré obsazení (Farris a Derbez) a celkovou pohodovou atmosféru. Není to žádný komediální klenot, ale nasmál jsem se dost, a když to někdy znovu uvidím, tak to vypínat nebudu. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

“Mám chuť na niečo sladké, ale nie až priveľmi sladké...čo by to mohlo byť..už to mám! Mango!...alebo papája?😁” akoby som počula seba a svoju dilemu na dovolenke😁.Overboard je milá komédia, ako stvorená na leto, a mňa chytila v niečom za srdiečko. A dobre som sa pobavila, že najprv musí chlapec dostať amnéziu, aby začal normálne žiť a pomáhať s domácimi prácami.🙂 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama