Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si tenhle poměrně chválený Krimi/Thriller, který překvapí svým šokujícím a nepředvídatelným závěrem.Jde o komorní podívanou s pár postavami, kde dcera spáchá nepěkný trestný čin a rodiče se to snaží před policií ututlat. Beznadějná a dusná atmosféra je protkaná celým filmem a funguje výborně. Ikdyž nejde o nic objevného, tak jde o látku, která dokáže diváka zabavit a kdo má rád policejní vyšetřování, tak se rozhodně nudit nebude. Po celou dobu jsem si byl jistý silnou trojkou, ale závěrečnéj Twist mě posadil na prdel, to byl šok jak sviňa! a vysloužil si nadprůměrné hodnocení. 7/10. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia protivná americká tínedžerka s odporným ksichtom, ktorá si je istá, že otecko jej všetko prepáči. Aspoň tak by som definovala celý dej. Na konci bu bu bu, aspoň nejaký zlom (za to tá jedna hviezda), inak by to bolo úplne o ničom. Ten zlom by mohol prísť skôr a následne nejako rozrásť do ďalšieho zlomu, alebo aspoň väčších komplikácií. Ale nič také sa nestalo, skrátka iba protivné decko, ktoré by som asi vyhodila von oknom a je jedno, z akého poschodia. Herci sa mohli aj pretrhnúť, ale keď scenár nepustí, tak to dopadlo, ako to dopadlo. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rozvedení rodiče patnáctileté Kayly si průšvih svého genetického přenosu vyžerou až na samé dno aneb příběh o tom, čeho všeho jsou schopni majitelé DNA, aby dítě vytáhli z maléru.. Někdy stačí fakt málo, jedna lež, a život nabere úplně jiný směr a změní rychlost otáček.. Peter Sarsgaard a Mireille Enosová se mi v roli rodičů moc líbili, no a ta jejich pubertální dcerunka, to bylo teda „něco“, každopádně Joey Kingová je zajímavá.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Komorní drama rozvíjelo ambivalentní situaci, kam až jsou (odloučení) rodiče schopni zajít pro ochranu své dcery – která zabije kamarádku, ale nějak se s tím kolísavě snadno/hystericky vyrovnává. Čekal jsem celou dobu nějaký finální zvrat, ten tedy nepřekvapil, ale jak dění předtím (trochu nuceně) vyeskalovalo, docela zapůsobil (a zpětně spíš to nepochopitelné "telecí" jednání osvětlil). ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak takovou dceru bych taky chtěl. Film má krásný nápad a je ukázkou sobectví. Bohužel tam jsou tak nudná místa, že vás to občas to nutí vypnout. Konec byl však famozní a to se mi líbilo, hodně. Takže dávám o hvězdu víc než by si to zasloužilo. Joey King je fajn herečka, taková nematná neslaná, ale fajn. Ps. věděli jste že dělá i modelku? dnes se asi bere každý ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)
  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)

Reklama

Reklama