Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Cross je jednou z největších amerických hvězd nejrychlejšího extrémního sportu všech dob, futuristického rollerballu. Společně se svými týmovými kolegy Marcusem Ridleym a Aurorou žije Jonathan život plný slávy, peněz, neuvěřitelných aut, dechberoucí rychlosti a nebezpečných situací. Všechno se však zkomplikuje v okamžiku, kdy tvůrce rollerballu Petrovič zjistí, že sledovanost tohoto sportu prudce zvyšují smrtelné havárie. Jonathan a jeho přátelé začínají hrát o svůj život a ta hra nemá žádná pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, John McTiernan za kamerou a před ní samá zvučná (a mnou oblíbená) jména: Jean Reno, Rebecca Romijn, LL Cool J, Neveen Andrews (z Lost)... Ovšem ani v té nejstrašnější noční můře by mě nenapadlo, že z tak slibného spojení může vzniknout takový nebetyčný průser!!! Johne, Johne, co se to s tebou proboha stalo ?! Jak rád bych dal víc, ale prostě to nejde! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Celej film je úplně debilní. Ta hra vypadala docela hustě a kdyby to opravdu exsitovalo, tak se na to na 100% koukám, takže jsem chtěl původně dát 2 hvězdičky za originální nápad, ale teď jsem zjistil, že je to akorát remake filmu z roku 1975, takže i ta 1 hvězdička je možná až moc vysoký hodnocení. A nechápu, co v tomhle braku pohledával Jean Reno. Asi mu tu roli přidělil národní výbor nebo co. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda tak dobrého námetu a tak mizerného prevedenia, ale kto by filmu nedal 2 hviezdičky, keď jeden z hrdinov American Pie podal v tomto snímku väčší herecký výkon ako herec svetového formátu Jean Reno, ktorého zobrali do filmu pravdepodobne len preto, aby sa lepšie predával, alebo sa práve nešťastnou náhodou ponevieral niekdi pri náhravacom pľace??? :-) ()

atlee 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, musím povedať, že som už videl aj o dosť horšie veci ako tento prihlúplo urobený vysokorozpočtový film. Avšak tých investovaných 70 miliónov dolárov by som radšej daroval trebárs UNICEFU. Vybrakovaný scenár z Jewisonovho filmu, neskutočne plytké dialógy plné klišé, tisíckrát opakovaná zápletka, trápne efekty a slabé herecké výkony. Áno, aj Jeana Rena, aj sexice Romijn a aj Chrisa Kleina. Rollerbal chápem ako McTiernanovo šľapnutie vedľa pri pokuse natočiť invenčné športové sci-fi. Pozitívum vidím len v tom, že sa od neho azda môžeme dočkať už len lepších filmov. ()

ExecutorQ3 odpad!

všechny recenze uživatele

Remake stejnojmenného filmu od Normana Jewisona z roku 75? Ne. Pokud Vás tento film láká, jen abyste rádi věděli, co to Rollerball je, tak Vám doporučuji se podívat na jeho předlohu, protože si to rozhodně zaslouží. Tenhle „výtvor“ je zmetek, který měl být utracen už při početí. Omlouvám se za tenhle výraz, ale každý, kdo ten film viděl, mi musí dát za pravdu, že z původního filmu zde nezůstalo prakticky nic až na jména dvou hráčů, jméno korporace a kovová koule, která ve hře figuruje... Ztráta času a hlavně i peněz. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Ešte pred premiérou, kvôli slabým ohlasom "testovacieho publika", bol film upravený tak, aby dostal rating PG-13. (m.a.t.o.)
  • Kapela, ktorá hrala počas jednej z hier, je Slipknot. Na natáčaní sa však nezúčastnili, preto boli počas jedného ich koncertu nasnímaní a digitálne pridaní do filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama