Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (76)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu netradiční Francie, která tasí slušnou akčňárnu kříženou s komedií a je to poměrně dost troll film pro diváky s podobným vkusem. Má to kopu vtipů, dostatečně poutavou hlavní linii o honbě za ukradeným parfémem, který ostatní donutí se do vás zamilovat, a situace, které příběh přinese, jsou často nečekaně originální a hlavně dost zábavné. Možná škoda, že je film dobrý po celou dobu, a tak nepřinese žádnou výraznější scénu, kvůli které by se film dal hlouběji zapamatovat. Dost slušný kousek. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jestli někdo dokáže v současnosti vytvořit komedii,která navazuje na tradici toho nejlepšího co ve Francii vznikalo a navíc nemá tendenci uchylovat se k lacinému humoru,pak je to právě Philippe Lacheau.Ani NIcky Larson není výjimka a podobně jako jeho ostatní kousky šlape jak má.Samozřejmě ani tentokrát si neodpustil něco lehce na hraně,ale funkční humor stále vítězí.Velkým plusem Lacheauových filmů je pak nejen velmi dobrá technická stránka,ale i to, že fungují nejen jako komedie,ale při odmyšlení si humoru by fungovaly i v rámci jiných žánrů.Larson by třeba díky slušným akčním scénám a celkem klasické zápletce v pohodě fungoval jako polobéčkový akčňák,jaké nám servíruje třeba Luc Besson.A to v dnešní době zase není úplně málo...75% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našlapaná akční komedie, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu za několik posledních let. Nicméně jak už tady někdo napsal, je to tak vyvážené a dobré, že to místy trochu ztrácí glanc a není  tu žádná scéna nebo sekvence, která by diváka vystřelila z ponožek. Každopádně mě asi nejvíc pobavila videoherní scéna z vrakoviště a boží bylo i kachňátko. Herecky vše OK a to včetně bůhvíkde vykopané a oživené Pamely Anderson. Vůbec bych se nezlobil, kdybych se s Nickym potkal i v budoucnu. 80% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější věc, co jsem letos viděl. Řezal jsem se u toho jako hovado. Je to asi už pátý film od stejné francouzské party-čtveřice jako Alibi.com a Babysitting. Film je adaptací japonské mangy a dost by mne zajíalo, jestli je to v originálu taky tak sexistické  Jako u každého jejich filmu je vidět, že mají prostě nakoukáno a vrší se jedna filmová reference na druhou. Za tu akčně komediální polohu, kterou tu má Lacheau by takový Ryan Reynolds z Bodyguardů zabíjel. Taky to má 2 nápadité špičkové akční scény, které jsem třeba úrovní v Black Widow neviděl. Pobavilo jedno známé cameo, které má ona osoba už asi v pátém filmu, ale tady bylo nejlepší. Má to necelou hodinu a půl, tah na branku od začátku do konce, fakt to nepoleví. Ideální letní film 9/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je pred aj za kamerou, za mna musim napisat,m ze je podstatne lepsi herec nez reziser. Kzadopadne francuzska komedia jaxa slusi a patri, evidentne si Lacheau aj Boudali utahuju z 007 -ky - slovne spojenia ako neporazitelny poulicny bojovnik a neomylny odstarelovac ....... v buducej komedii moze Lacheau kludne riesit aj nizku - komunalnu francuzsku politiku, pripadne aj tu  vysoku    : 90 % ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) si spomína, že na nápad natočiť film podľa známeho japonského komiksu prišiel vo vlaku, keď cestovali na propagačné turné k filmu Bláznivá dovolenka (2015), hoci nikto z nás netušil, či by mohli získať práva na natáčanie. (Raccoon.city)
  • Keď sa Laura (Élodie Fontan) na konci filmu nasprejuje Cupidovým parfumom, hudba je podobná skladbe Hansa Zimmera „Injection“ s Lisou Gerrard, ktorá bola použitá v Mission Impossible 2 (2000). Vo filme ide aj o červenú tekutinu (vírus), ktorá sa podobne prezentuje v priehľadnej tube, ktorá má tiež svoj protijed, ako aj obetovanie jednej z dvoch postáv v podobnej scéne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama