Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (76)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našlapaná akční komedie, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu za několik posledních let. Nicméně jak už tady někdo napsal, je to tak vyvážené a dobré, že to místy trochu ztrácí glanc a není  tu žádná scéna nebo sekvence, která by diváka vystřelila z ponožek. Každopádně mě asi nejvíc pobavila videoherní scéna z vrakoviště a boží bylo i kachňátko. Herecky vše OK a to včetně bůhvíkde vykopané a oživené Pamely Anderson. Vůbec bych se nezlobil, kdybych se s Nickym potkal i v budoucnu. 80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu netradiční Francie, která tasí slušnou akčňárnu kříženou s komedií a je to poměrně dost troll film pro diváky s podobným vkusem. Má to kopu vtipů, dostatečně poutavou hlavní linii o honbě za ukradeným parfémem, který ostatní donutí se do vás zamilovat, a situace, které příběh přinese, jsou často nečekaně originální a hlavně dost zábavné. Možná škoda, že je film dobrý po celou dobu, a tak nepřinese žádnou výraznější scénu, kvůli které by se film dal hlouběji zapamatovat. Dost slušný kousek. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a Tarek Boudali po čtvrté spolu a opět výborná podívaná na plný počet. Tihle dva točí nejlepší komedie posledních let a vztyčují obrovský prostředníček USA. Příběh je tak trochu parodie na Bondovky, ale plná kreativních a originálních nápadů. Hlavní hrdina je agent posedlý sexem a ženami, což je výborný námět pro fajn komedii. a místo bomby zde záporák vymyslí parfém lásky, který když spadne do špatných rukou, tak je problém na světě. Překvapila mě také akce, Phillipe Lacheau tu má fajn souboje samozřejmě v rámci komediálního žánru jsou podány efektně a vtipně něco na styl Jackie Chan a humor je přesně dle mého gusta. Už ve 30. minutě jsem měl asi 5 záchvatů smíchu a úvodní scéna z nemocnice má kultovní potenciál jako prase. Perfektní svižná a vtipná Francie, kde krom skvělých herců stojí za zmínku i trefně zvolený soundtrack.Příběh****, Akce****, Humor*****, Násilí**, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí***. 9/10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že zatím nejslabší Philippe Lacheau, co jsem měl tu čest, ale hned musím kontrovat, že v jeho případě nejslabší nerovná se slabý. Sexuchtivá krimedie, která by zřejmě fungovala i jako čistý akčňák ….svižná, bláznivá, s Pamelou Anderson za zenitem jako bonus. Dejme tomu, že jsme si úplně nesedli, co se týče humoru, ale Lacheau, Boudali nebo Fontan jsou tváře, na které se dá spolehnout. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Natáčení začalo 21. května 2018 a skončilo v srpnu 2018. Trvalo celkem čtrnáct týdnů, což je pro francouzskou komedii docela vzácné. Scény se natáčely na letišti Nice-Côte d'Azur, v Monaku, Paříži a Île-de-France. (bianci)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína, že režisér Philippe Lacheau (Nicky Larson) a zároveň hlavný hrdina filmu chcel, aby bola Laura verná kreslenej sérii, ale, aby ju prispôsobila sebe, aby zostala dôveryhodná. Aby ľudia, ktorí nepoznajú svet Nickyho Larsona, ho ocenili a pochopili, nemusí byť príliš bláznivá. A, aby to hrala tak, aby nikdy nebola otravná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama