Reklama

Reklama

VOD (1)

Katherine Newbury je jedinou ženou, které se kdy povedlo po několik let moderovat úspěšnou večerní talkshow. Když je však označena za „ženu, která nenávidí ženy“, rozhodne se urychleně přijmout nezkušenou Molly, která je tak jedinou ženou mezi stávajícími scénáristy. Přijetí Molly možná přišlo pozdě. Hrůzu nahánějící Katherine totiž musí čelit nízké sledovanosti a rozhodnutí stanice nahradit ji za někoho sympatičtějšího, ideálně mladého muže. Molly je odhodlaná dokázat, že práci nezískala jen kvůli svému pohlaví a chce Katherine pomoci a oživit její talkshow a kariéru… Svými činy však docílí větších změn, než původně zamýšlela. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (66)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film by mohl mít potenciál být dobrý, ale prostě se mu to nedaří. Nebýt úžasné Emmy Thompson, která to jako jediná drží nad vodou, tak bych filmu dala ještě menší hodnocení. Při sledování jsem se ani jednou nezasmála a to má být komedie. Mindy Kaling, ať je sebevíce talentovaná, tak mi bude asi nadosmrti nepříjemná a nesympatická. Nemohla jsem si na ní vůbec zvyknout, navíc mi přišlo, že neumí vůbec hrát. Také mě mrzí, že z filmu nevyždímali to nejlepší pro diváka. Bohužel to dávám za vinu režisérce podprůměrných komedií. Škoda, že to nešlo na stůl někomu lepšímu. Chvílemi mi i připadalo, že film trochu vykrádá Ďábel nosí Pradu. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, u které jsem se dost pobavil a několikrát jsem se v kině smál nahlas! Mám rád filmy z prostředí zábavního průmyslu. Původně jsem chtěl jít na jiný film, který ale už v mém oblíbeném kině nepromítali. Proto jsem vybral tento. Už z traileru mi bylo jasné, že půjde o velmi povedený film s aspirací na nejvyšší hodnocení. Opravdu nemám nic, co bych mohl vytknout. Pokud by to bylo možné, hodnotil bych 10 *. Škoda, že tady to nejspíš skončí jen lehkým nadprůměrem. ()

Reklama

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Utrpenie jedným slovom. Neviem, či som mal stiahnutú nejakú verziu pre slepých ľudí, ale to otravné komentovanie každej činnosti, ktorá sa diala vo filme, bolo vhodné na utratenie . Posledných 10 minút som to musel dopozerať bez zvuku, lebo som to nedokázal už dlhšie počúvať. Sekundu sa vo filme nič nepovedalo, tak už do toho musel kecať ten otravný ženský hlas. Ja naozaj rozmýšľam, či to bol myslené vážne s tým komentárom alebo som pozeral zlú verziu. Tak či tak, to bolo nudné a nezáživné nadmieru. A slovo komédia pri tomto filme sa použiť zďaleka nedá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nečekal sem nic a překvapivě jsem se bavil víc než slušně.Příběh je sice jedna velká šablona o tom jak protivná a svojí show unavená hlavní hrdinka procitne a za pomoci nové scénáristky se stane znovu miláčkem národa,ale díky Emmě Thompson se dá bez problémů vydržet.Nebýt závěru,který obsahuje potřebný zádrhel (me2) a následnou moralitku,bylo by Late Night vlastně fajn feel good movie...60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Late Night" je už len typickou americkou dramédiou presne nalinajkovanou podľa klasického konceptu. Nič viac, nič menej. Má to pár dobrých momentiek, ale k tomu sa dostaneme. V prvom rade musím povedať, že aj keď sama Mindy Kaling napísala scenár, tak si do toho pridala veľké množstvo typických barličiek a výsledne to nemôžem ohodnotiť ako zaujímavý film. Pretože mu chýba niečo, čím by sa zvýraznil od ostatných. Nasleduje to rovnakú cestu. Je to tak predvídateľné, že vieme presne čo sa stane. A jediné, čo to môže držať je humor filmu. Ktorý je na mňa trošku mix. Je tu niekoľko skvelých fórov potom, čo Katherine vystúpi pred publikom stand up komédie. A ako začne hovoriť sama o sebe to začne humor dvíhať. A potom sú tam scénky, kde ma Emma Thompson skutočne pobavila tým, ako to celé podala. No potom sú tam aj vtipy, ktoré moc nefungujú. A viem, že to nie je jednoznačná komédia. No problém je, že ja nechcem, aby sa film snažil byť vtipný.Chcem, aby v skutočnosti vtipný aj bol. A je to občas dobré, občas nie moc dobré. Jediné čo filmu aspoň trošku dám mimo klišé zóny je fakt, že tu nemáme nejakú reálnu love story. To je celkom niečo nové. Niečo sa tu deje, ale jednoznačne to povedané nebude a ani nebude žiadna veľká pusa na záver filmu. Všetko ostatné ale patrí do klišé zóny. Plusy filmu? Ako som povedal, Emma Thompson tu má dobré momentky. Katherinino manželstvo je veľmi prirodzené (hoci tam musíme mať jednu násilnú momentku pri konci ako konflikt) a Thompson s Lithgowom ladia veľmi dobre. Ako postava sa mi Molly celkom páči. Myslím si, že má v sebe dostatok šarmu a optimizmu, ktorý mám rád. A v tomto smere Mindy Kaling ako herečka podala aj skvelý výkon. Herecké výkony sú samé o sebe okey a réžia je celkom fungujúca, no film potreboval lepší scenár, ktorý by nešiel tradičnými cestami. Chcelo to niečo viac a niečo inovatívnejšie. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 25. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Původně měl film režírovat Paul Feig, ale kvůli konfliktům s plánováním odešel. (ČSFD)

Reklama

Reklama