Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si potřebuji něco opravit, tak to vyhodím, ale kutila Tima bych nikdy nevolal. Tim Allen, herec a ochlasta jedné jediné role v sitcomu, který měl jedinou přednost a to Pamelu Anderson v roli asistentky. Nevím jestli seriál vznikal z čiré improvizace až na place, ale mně přišlo, že scénář nepsal úplně příčetný člověk. To se nestyděl to odevzdat na produkci? Ne, nestyděl, producenta zrovna kouřila Pamela a ten si to nepřečetl a při vyvrcholení zakýval hlavou tak, že to vypadalo jako souhlasné "ano". A takhle nějak vznikl populární sitcom ve kterém se zasmát znamená vzácný jev. 20% ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na zpracování scenérií pro nenáročné domácí kutili. Ovšem s tím problémem, že v domácnosti kde se seriál často také odehrával nebylo příliž toho k pokoukání. Nejlepší byl tajemný soused, který uměl vždy skvěle pozadit. Nebo skvělě oblečené a nafintěné hostesky přinášející Timovi potřebné komponenty k jeho show. Jeho filmová žena vl. jménem Patricia mi přišlamoc nevkusná a protivná. Takže proto žemám kutili rád a vážim si jich tak dávám za 4. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)
  • Některé z univerzit a vysokých škol v Michiganu poslali Timu Allenovi svetry a trička s logem školy, aby je mohl nosit během natáčení, což Tim udělal. (HellFire)
  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)

Reklama

Reklama