Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze (531)

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem nemohla na hadejfilm.tiscali.cz uhodnout jeden obrázek, který už pokořila hrozná spousta lidí. Dostala jsem nápovědu: "Geniální věděc, který si vystačí i s málem." A tak jsem hledala a hledala, předstvovala si fousaté pány v bílých pláštích, baňky a chemikálie...Ale on to byl MacGyver! Já tenhle seriál s rezervou beru, je špatný, ale prostě "vtipně špatný"... a upřímně doufám, že ho (a další typu "Odpadlík", "Knight rider" atp.) s rezervou brala i generace kluků - dnes mužů, která ně něm vyrůstala. To totiž budou (jsou) otcové dětí, jež budu jednoho krásného dne učit. a asi bych k nim měla chovat určitý respekt... ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Macgyver je hrozně přehnaný a naivní seriál plný absurdních okamžiků nad kterými zůstává rozum stát. Třeba jak MacGyver poprosil matku přírodu, strčil trubičku do hlíny a začla mu téct voda. A já byl pak smutnej, že to nefunguje. Jako děcku se mi to ale líbilo a s mojí babičkou jsem hltal díl za dílem. ()

Reklama

fleker 

všechny recenze uživatele

Mekgajvr....po johnu chobotovi..další hýrou of maj čajldhůd.....frajer co dokázal z kartáčku na zuby vyrobit vrtulník...ještě dneska po deseti letech mi při uvodni znelce beha mraz po zadech a ucpavaj se mi pory na nose....navic serial je snesitelnej i pro zarputily odpurce starhymenu, ponevac je zdoby kdy si Ričí ještě domů netahal černošský kamarády se symbiontem v bříšku ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Bože! Ne! Tohle ne! Celé ty roky ve mě MacGyver vyvolával vzpomínky na skvělý seriál, bez kterého by mé dětství nebylo úplně ono, nicméně když jsem se na náhodný díl podíval dnes, zachvátila mě hrůza. Něco tak hloupého, směšného a chvilkami až trapného jsem opravdu nečekal! Možná jsem se jenom netrefil do epizody, rozhodně to už ale nehodlám zkoušet s jinou, protože bůhví jak moc bych seriál musel odepsat poté. A to bych si už asi nikdy neodpustil, stačí že teď toho lituji. MacGyver - 35% ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Seriál financovaný medzinárodnou asociáciou fyzikov a výrobcom švajčiarskych nožíkov sa stal notoricky známy vďaka hercovi Richardovi Dean-Andersonovi (nemá úžasné meno?). Vďaka svojim kurióznym návodom, napr. ako z kukurice a plastovej fľaše vytvoriť vodíkovú bombu a pod., sa stal terčom mnohých vtipov, no predsa si zachováva originalitu. A i keď nemá obzvlášť vysokú umeleckú hodnotu, musím povedať, že mi prirástol k srdcu. A hlavne fanúšikovia Simpsonovcov, pamätajte, keby nebolo MacGyvera, tak Patty a Selma by v živote neoplývali toľkou radosťou. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (62)

  • Kai Wulff hrál ve čtyřech epizodách, pokaždé ale jinou postavu. (SG-1)
  • V poslednom diely druhej série s názvom "For Love or Money", ktorý sa odohráva na pôde vtedajšieho Československa, môžeme počuť od hercov lámavú češtinu. Od MacGyvera (Richard Dean Anderson) si môžeme vypočuť frázy ako "Běžte ven" alebo "Vítejte". (Lukoh)
  • MacGyver se narodil 23. ledna 1951. Narození Richarda Deana Andersona je 23. ledna 1950. (SG-1)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama