Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meryl Streep a Jack Nicholson sehráli v tomto odlehčeném pohledu na jednu novodobou krachující romanci úžasný herecký duet. Rachel píše v New Yorku o kulinářském umění a Mark je zase známý fejetonista z Washingtonu. Oba se potkají na svatbě společného známého a Rachel se do Marka i přes jeho výhrady k manželství bláznivě zamiluje. Pořídí si dům i dceru a Rachel doufá, že spolu budou žít šťastně až navěky... ovšem jen do té doby, než Rachel, čekající už druhé dítě, odhalí Markovu nevěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

The minute you get married, you start to drive each other crazy. V jedné minutě si říkám, že se jedná o romantiku, aby v další přišel nádherný komediální počin od Meryl či Jacka či od obou najednou. Film šlape jako dobře namazaný stroj, jenže když ten hluk a ruch najednou pomine, nedokážu si vybavit, co skutečně ten dobře namazaný stroj vytvořil. Protože po konci zůstane taková ta divná hořká pachuť na jazyku, která pomine až ve chvíli, kdy na tento snímek zapomenu. Z čeho to všechno neumím ale pojmenovat. A tak stejně jako nerozhodná byla Rachel před svatbou i rozvodem, zůstanu taková nad hodnocením tohoto filmu. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Koukám na to hodinu a říkám si, herci jsou dobrý, něco tam asi je, trochu i snad humor, ale něco zásadního tam chybí. Nikam se to nehýbe, nemá to nosný příběh. Nemá to strukturu. Je to jak kdyby někdo přecitlivěle přepisoval svoje zážitky. Válka Roseových je třeba zábavná v tom, že běžný věci napálí do extrému, kdy se chodí pochcat ryba. Ale tady nikdo rybu pochcat nedojde, tady se prostě musíš pronudit až do konce. PŘÍBĚH, KURVA, PŘÍBĚH je to, co dělá film. ()

Reklama

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

Film nemá vôbec žiadny náboj ani spád. Pripadá mi to, akoby prvo-scenárista-zúfalec písal dej a stupídne dialógy z donútenia. Ľutujem všetkých, ktorý žijú podobné životy ako hlavný predstavitelia. Snímka je až neuveriteľne nudná. Ak niekedy budete chcieť spáchať samovraždu unudením, prosím, určite si pozrite tento film. Bude to síce bolestivé, ale nebude to dlho trvať. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem sázel na obsazení skvělými herci, bohužel na úkor děje. Sice snímek byl divatelný, avšak nijakého převratu, zlomu který by dal ději šťávu jsem se nedočkal. Film byl bohužel ze života, takže kdo má rád ve filmech věci, které se normálně dějí, určitě doporučuji. Ve vedlejších rolích jsme tu mohli vidět českého velerežiséra Miloše Formana či mladičkého Kevina Spacey. ()

monaMis 

všechny recenze uživatele

Tak podle komentaru mistniho muzskeho osazenstva odhaduji, ze film jimi nebyl veru pochopen, nebot podle meho je to jeden z nejlepe natocenych vztahovych dramat. Meryl i Jack jsou absolutne skveli ( vlastne neexistuje film, kdy by Meryl skvela nebyla) a nenudila jsem se ani vterinu. Coming Around Again od Carly Simon do filmu pasuje jako poklice na hrnec ()

Galerie (123)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení probíhalo ve Washingtonu D.C. a ve Virginnii ve městě Alexandrie. (Terva)
  • Film je založen na manželství a následném rozvodu scenáristky Nory Ephron s Carlem Bernsteinem, se kterým měla dva syny. Žena, se kterou měl Bernstein poměr, byla Margaret Jay, manželka britského velvyslance ve Spojených státech a dcera britského premiéra Jamese Callaghana. (jezurka42)

Reklama

Reklama