Reklama

Reklama

Queer as Folk

(seriál)
Trailer
USA / Kanada, (2000–2005), 65 h 52 min (Minutáž: 44–87 min)

Hudba:

Tom Third

Hrají:

Gale Harold, Thea Gill, Hal Sparks, Chris Potter, Peter Paige, Sharon Gless, Sherry Miller, John Furey, Robert Gant, Lawrence Dane, Victoria Snow (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(83)

Obsahy(1)

Reklamný kreatívec Brian pohrdá všetkým okrem sexu, ktorého si dopriava vždy a všade. Keď do svojho podkrovia pozve nezletilého a neskúseného študenta Justina, netuší, že z toho bude viac než len známosť na jednu noc. Dobrák Michael ako manažér v supermarkete tají svoju orientáciu, ale v reštaurácii svojej žoviálnej mamy Debbie a na vykričanej Liberty Avenue žije druhý, oveľa zaujímavejší život. Jeho vytočený kamarát Emmett holduje extravagantným tričkám a virtuálnemu sexu a po planom poplachu s pozitívnym testom na HIV sa rozhodne stať heterosexuálom. Našťastie len dočasne. Osud sa zahral aj so „suchárom“ Tedom, ktorý po drogovej kóme rázne prehodnotil svoje priority. Rovnováhu medzi teplými priateľmi z amerického Pittsburghu vyrovnávajú lesbičky Lindsay a Melanie, ktoré „majú dieťa“ s Brianom a vždy sú poruke s ramenom na vyplakanie či s teplou večerou... (arkis)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (86)

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel o tomto seriálu, docela jsem se těšil, až jej shlédnu, protože mi to přišlo jako docela originální téma. Ale po cca 10 dílech jsem se začal trochu nudit - přišlo mi že se neustále opakuje totéž. Sice jsem dokoukal teprve první sérii, ale musím hodnotit velmi vysoko za originální, nekomerční a hodně dobře natočený seriál. ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

"You think you're a man, you're only a boy.." Vynikajúce... Perfektní herci, úžasná hudba a nočný život a k tomu veľa krásnych myšlienok. Päť sérii doslova zhltnutých v priebehu jedného mesiaca, to sa mi ešte naozaj nestalo. Prepracovaný dej, ktorý ma častejšie dohnal k slzám ako k smiechu. Veľmi málo vecí, ktoré by bolo treba vytknúť, a preto iba poďakujem za ten krásny čas s tebou QaF. Liberty Av., diner, Bri & Mikey, Vic & Deb, Justin, Em, Blake... thumpa thumpa continues ♥ ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá přehlídla chlípnosti jednoho zbohatlého gaye Briana.No velká část se odehrává kde jinde než v barech a klubech a nebo po jakýchsi fast foodech čímž své prostředí značně neurčuje a dokonce mi přijde, že ani tak nejde o ten děj jako o určité scény s kterými si herci a vůbec tvůrci všeho možného dali jistě velikou práci a to jest sexuální scény.Jsem jen člověk z masa a kostí jako všichni ostatní a u sexuálních scén jsem občas koukala s otevřenou pusou.Akorát jsem prostě někdo ,kdo miluje intriky a zamilovanost malého "štěňátka" Justina,který právě přichází na to,že je gay a svěřuje se o tom své nejlepší kamarádce ze školy-mi přišla na celém příběhu asi nejvíce sladká (ta jeho zamilovanost) a pořád jsem si přála aby ti dva konečně byli spolu.A časem se na chvíli podaří akorát ani jeden z nich nebude šťastný.Mrzí mě konec.Co jsem si skutečně užívala jako divák byly díly s krásným mladým houslistou a Justinem,který se rozhodl,že si také najde bokovku..Poutavé občas příliš zdlouhavé ale za ty sexuální scény to stojí :-D. ()

MissJaded 

všechny recenze uživatele

The L Word v pánském provedení. Oceňuju, že pro roli Briana vybrali krásného chlapa a ne jak pro roli Shane anorektičku s raperskou chůzí. Tyhle seriály z našeho světa, který se vlastně vůbec nepodobá našemu světu, mě lákají. Jen na můj vkus až moc založené na sexu. A taky mě štve, že tihle seriáloví gayové a lesbičky, ať potkají kohokoliv - je homo. ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Tak toto je seriál, který vás chytne a už nepustí. Skvěle napsané postavy, perfektní casting, děj neustrne, skončí jeden díl a vy se už musíte dívat hned na další. Nezávidím premierovým divákům Showtime, nedokážu si totiž představit, že bych musel čekat celý týden na další díl. A to, co před kameramou předvádí Brian s Justinem...ufff.. to jiskří tak, že by musel chytnout i mokrej stoh slámy. Není o čem debatovat, Gale Harold a Randy Harrison neprožívali vzájemný okouzlení (kulantně řečeno) jen před kamerou, ale i za ní. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (30)

  • Z představitelů hlavních hrdinů přiznali v reálném životě homosexualitu Peter Paige (Emmet), Randy Harrison (Justin), Robert Gant (Ben) a Jack Wetherall (Vic). Thea Gill (Lindsay) se označuje za bisexuálku. (vendulka7)
  • Několik měsíců po odvysílání 5. série se na intenetu objevila odlišná závěrečná scéna, kde před klubem stojí podobně jako Justin (Randy Harrison) mladý chlapec a váhá, zda má vstoupit do víru gay komunity. (Dlee)
  • Debbie nosí v každé epizodě tričko s jiným sloganem. (Wendy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno