Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jo, tenkrát to byl Reno Raines (Lorenzo Lamas) nebo Nick Slaughter (Rob Stewart) z Tropical Heat (1991-1993). Renegade znělka: „Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas byl možná borec, když divákovi bylo 8 let, ale dneska už ho odvál vítr. Tvůrci měli zajímavou představu, kterou se jim dařilo naplňovat, ale zbytečné prodlužování a natahování tak typické pro seriály začátku 90. všechno kazí. Kdysi viděno celé, čemuž zpětně dost těžko věřím:) Jiná doba, jiná očekávání a jiné hodnocení kvality. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažily se ho zabít, místo toho zabily ženu kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec který loví psance, lovec lidí ODPADLÍK!" Vyrůstal jsem skoro na všech seriálech, které brázdili v našich televizích v průběhu 90. let. Takže jsem samozřejmě pravidelně sledoval i odpadlíka. Všechny ty seriály nebyly tak vyumělkovaný jako dnes a každý měl své kouzlo. Ale jestli bych to i dnes sledoval to fakt nevím. Nejlepší byl stejně Bobby SixKiller :) ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že lidem by vraždy procházet neměly!" Silná slova, akce, bojové scény, romantika a především krásné dívky se táhnou každým dílem. Seriál je naprosto jednoduchý, postavy jsou jen černé a bílé, logika není důležitá. Já si chtěl seriál po 20 letech oživit a chvíli mi trvalo, než jsem to akceptoval. Ale nakonec to beru jako oddychovku a za tu spoustu hezkých holek hvězda navíc. No jo, Renno/Lorenzo byl "danger fucker" :-)) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích...", kdo by neznal tuhle kultovní českou verzi znělky? A něco vám povím....já znal Bobbyho Sixkillera ještě, když byl Fivekiller....;-) A nejlepší byl závěrečný díl, který jsem nikdy neviděl a poprvé ho zkoukl asi před rokem...konečně byl Reno zproštěn viny a ten, co po něm celou dobu šel, se sám stává psancem :-D ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama