Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Asi je všem jasné, že to za pár epizod bude vypadat docela jinak, tenhle padesátkový sitcomový úvod byl ale jinak docela roztomilým zavzpomínáním, Bettany i Olsen tady mají parádní chemii, komedie je to prostá, byť funkční, a jestli nás tohle čeká ještě chvíli, vlastně mě to vůbec nebude trápit, naopak. Povedený experiment. ()

Reklama

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě absolutně skvělé. WandaVision je poctou starým komediím, která postupně odhaluje temný podtón dějící se čehosi pod povrchem. Wanda jako kuchařka potěšila velmi stejně jako celý dialog o tom, co dnes slavíme za den a stejně společně i scéna s prstýnky tomu dodala nádech. A kdo by si kdy pomyslel, že návrat mámy ze zlatých sedmesátých taky uvidím v Marvelu :D Těším se na další díly.Jedna z nejzábavnějších večeří, kterou jsem měl možnost vidět. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V závěrečných falešných titulcích na monitorech organizace S.W.O.R.D. je uveden Abe Brown jako režisér. V Spider-Man: Homecoming (2017) vystupuje osoba se stejným jménem, která je členem školního týmu, s nímž jede Peter Parker (Tom Holland) do Washingtonu. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama