Reklama

Reklama

VOD (1)

S cieľom zapadnúť vystúpia Wanda a Vision na miestnej talentovej šou ako kúzelník a jeho asistentka. (Disney+)

Recenze (62)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco zajímavější než úvodní díl. Vizuálně je to super, kulisy dodávají ten správný dobový dojem, kamera také věrná starým sitcomům (ovšem občas tam přimíchá moderní záběry, hlavně když k Wandě promlouvá rádio - Jess Hall odvádí práci na jedničku, palec nahoru), vtipy se daří, mrazí to ve správných momentech, postavy jsou zajímavé, a easter eggů plno. Někomu by se mohlo zdát, že děj postupuje pomalu, ale věřím, že v celkovém obrázku vše bude tak, jak má. Zatím velice solidní a ambiciózní práce. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesouváme se do 60. let. Podkladových seriálem by měl být Leave It To Beaver. Tato epizoda fungovala lépe. Olsen si ji náramně užila, bylo to vidět z každého záběru. Humor na mě působil taky více. Prozatím se stále jenom můžeme domnívat, co o se jedná. Je Wanda někde vězněná a mučená? Byl na ní smutek ze smrti Visiona přespříliš a ona se zhroutila a nevědomky si vytvořila umělou realitu? Na odpovědi si budeme super ještě pár týdnů počkat. Je zajímavé, že po Stark Industries, se v této epizodě vyskytla připomínka na Struckera a Hydru. ()

Reklama

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černobílý sitcom pokračuje! Druhá epizoda přichází ve stejném stylu jako ta první. Za mě je sice o trochu slabší, protože zápletka epizody mi nepřijde tolik vtipná, ale to je asi věc vkusu každého diváka. Krom toho se tu objevují další náznaky, že je něco špatně, které diváka udržují v napětí a jisté zvědavosti, kam to vše bude směřovat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Opäť sa nachádzame na predmestí malého mestečka na prelome 60. rokov. Wanda aj Vision sa snažia začleniť do spoločnosti. Niečo už ale naznačuje že toto pozlátko je iba na oko. Prevedenie: To sitkomové, humorné niečo, sa mi teda vôbec nepáči. Popravde asi by som si to nešiel ani v dobe kedy to bolo populárne. Na druhej strane sa už konečne odkrýva realita a tam sa mi to začína veľmi páčiť. Pocity: Dúfam, že v ďalšej časti sa už viac odkryje realita a zistíme konečne prečo sú naši hlavný hrdinovia v trápnom sitkome. 55% ()

MartyZcz 

všechny recenze uživatele

Jako seriál po vizuální stránce pěkný. Po příběhové stránce to bude určitě s dalšími epizodami určitě také super ale zrovna u tohodle by to měl Disney vypustit vše najednou. Ani po druhém díle nemám totiž pocit, že bych byl natěšený na další díl na který se musí čekat týden jako u jiných seriálů. 😅 Uvidíme co nás bude čekat dál. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (20)

  • Počáteční sekvence, ve které vidíme šest hvězd třpytících se v kruhu, odkazují na kameny nekonečna, které dávají Wandě (Elizabeth Olsen) a Visionovi (Paul Bettany) jejich schopnosti v MCU. (Kubaaa97)
  • Reklama na Bova Milk odkazuje na krávu Bovu, která v dětství vychovávala Wandu a jejího bratra Pietra v komiksech. (Kubaaa97)
  • Epizoda slouží jako pocta americkým sitcomům z 60. let, zejména Bewitched (od r. 1964). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama