Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo znásilnil a zabil čerstvou maturantku? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí odhalit vraha gymnazistky, kterou našli znásilněnou a ubitou v rybníku nedaleko Brna. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), se brzy objeví hlavní podezřelý. Jeho podíl na vraždě ale nakonec není vůbec jednoznačný. Karin při své těžké práci řeší i problémy s bratrem, který se dostal za hranu zákona. (Česká televize)

(více)

Recenze (63)

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejné jako jednička. Zápletka budiž, zbytek slabota až bída. Kazí to nadále opuchlá škaredá baba s čepicí v hlavní roli a dívá se na to špatně i kvůli ujetému kameramanovi, který rád točí alternativně někde z výšky kolen až kotníků. Dál to kazí odporná všudypřítomná hudba, prostoje, rodinné kecy,... (15%) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mankote, to se nám ten scénář zase nepovedl. Závěr hodný brakové literatury je korunován nápadem, že mrtvá dívka ochotně pro zmatení stop odkraulovala od lávky doprostřed rybníka. Isteník zřejmě stanislavského metodu dotáhl do úplné dokonalosti, pro roli policejního eunucha se nechal skutečně vykleštit, takže se mu nejen špatně hovoří, ale i chodí. Tenhle díl nedokáže zachránit ani Jirka Dvořák. ()

Reklama

M.i.k.e

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

běžně nemám ve zvyku hodnotit seriály po prvním-druhém díle,ale tady prostě musím udělat výjimku.Zatmco první díl nové ČT "kriminálky" byl jen blbej,druhý naopak ukázal ohromný potenciál tohoto seriálu.Pokud totiž bude takhle pokračovat,stane se s přehledem největším WTF bizárem posledních let (a že těch kandidátů máme hodně).Takhle moc sem se u české televizní tvorby nezasmál od silvestrů s Menšíkem a to nelze brát na lehkou váhu.Je mi celkem jasné,že to tvůrci tak nemysleli a věřím,že Renč si ještě pořád myslí,že umí točit,Hudský si možná myslí že umí psát a Čvančarová si zcela určitě myslí,že může hrát (a hraje) jakožetyvoledrsnou policajtku.Nebo si to možná ani jeden z nich nemyslí a celé je to velmi sofistikovaný metahumor.Nicméně mě to navnadilo na další díl a už teď napjatě očekávám co dalšího je v Brně ještě možné...zatím hodnocení někde mezi odpadem a pěti. s tím,že ideál by byl zmatený gif,enbo aspoň smajlík. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvním díle jsem logiku toho rozuzlení taktně přehlédl, ale tady to tedy byla pořádná ťafka. Na druhou si i přes kulhající příběh nešlo nevšimnout skvělých hereckých výkonů rodinného tria Kříž, Štefanová a Tuček. I přes naprostou nepřirozenost všech policajtů mě ale i druhý díl nějakým svým způsobem bavil, ale uvítal bych, kdyby příště už mělo závěrečné rozuzlení aspoň tolik logiky, aby i člověk, který na podobné věci není náročný, nemusel nevěřícně kroutit hlavou. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy Heřmánku, tys dostal roli! Na brutálním násilí režisér opět zapracoval. Dvořák řekl dvě vtipné věty bez odezvy, Isteník v půlce našel vlastní hlas. Vyšetřování má scenáristické mezery překlenované povídáním a nedůsledností. Že major Čvančarovou nevyšetřuje GIBS je vlastně očekávané. Také se zapomělo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Karin (Jitka Čvančarová) ve večerce říká: „Cảm ơn,“ dostává se jí odpovědi: „Không có gì.“ Tedy vietnamsky děkuji a není zač. (sator)
  • Natáčení probíhalo v Sokolnicích, Brně a Tišnově. Vila Veberových je na adrese Květná 1 v brněnských Pisárkách; restaurace Oáza je výletní restaurace Balaton v brněnské Sokolnici, hned vedle se nachází i rybník; vazební věznice je skutečná vazební věznice na adrese Jihlavská 12, Brno; Gymnázium je na adrese Na Hrádku 20,v Tišnově; bezdomovecké centrum je na adrese nádraží Brno-Královo Pole. (SONY_)
  • Premiéru druhé epizody sledovalo 1,4 milionu diváků starších 15 let, což z něj činilo nejsledovanější pořad toho večera. (rublik05)

Reklama

Reklama