Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cora si nikdy příliš nedávala pozor na to, co říká. A zřejmě právě to se jí stalo osudným. Jenomže mohla mlčet, když jí cloumalo podezření, že její bratr, z jehož pohřbu se právě vrátili, byl zavražděn? Chudinka Cora netuší, že o způsobu její smrti, která má nastat dříve, než by kdo očekával, nebude pochybovat nikdo. Neboť v tomto případě nemůže být o přirozených příčinách ani řeč. A právě proto teď jede Hercule Poirot na rodinné sídlo Abernethieových. Protože jejich právník se nemůže zbavit dojmu, že za tou dvojí smrtí je něco většího a nebezpečnějšího. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkné na koukání, ale se všemi nešvary, které mne na Poirotovi občas štvou a žádným zásadním kladem, který by je převážil. Zápletka je překombinovaná, postav je dost a navíc příbuzných, takže člověk aby si dal po počátečním představení pauzu a nakreslil genealogický strom, některé informace vytáhne Poirot z rukávu (obraz, potrat) a postavy se chovají nepravděpodobně (Zuzana, společnice, mladý hejsek). ()

(fjw) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela hodně, trochu negativně se to vzdálilo od svých starších předchůdců. Ale jsem již napsal komentář u seriálu "Hercule Poirot", mě bohatě vždy stačí, když je v záběru Suchet. Je to ten nejlepší Poirot:) Tady byl sice bez svých obvyklých pomocníků, jako inspektor Japp a mírně natvrdlý Hastings, ale opět případ vyřešil bravůrně - ještě jsem tento román nečetl, ale už jsem si ho z knihovny vypůjčil:) A také mě docela zamrazila přeměna té přisluhovačky. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový ten klasický Poirot, který potěší milovníky Suchetova Poirota, ale zároveň nějak extrémně nenadchne, je tak nějak bez emocí. Poirot svým "suchým" způsobem pátrá ve starém sídle, zda smrt starého pána byla či nebyla vražda, kdo stál za vraždou tety Cory a jak to vlastně je se závětí, která byla nalezena. Poirot to vše samozřejmě vyřeší, bohužel s hodně kamennou tváří. Hudba: Stephen McKeon ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečné rozuzlení příběhu bylo rozhodně v rámci nečekaných, ale také v rámci těch, po jejichž zjištění se neposadíte překvapením na zadek. Ale jo, šlo to, už z důvodu obsazení mého oblíbeného britského herce, Roberta Bathursta. Ze série filmů o Poirotovi ale zatím to nejslabší, co jsem viděl. 70%. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hádankou bezesporu bylo to, jestli ten štramák vychytralý je skutečně ten mučitel černouška Solomona Northupa z toho ověnčeného jižanského eposu. Až závěrečně titulky rozsekly ten uzel gordický. Mezitím Hercules opět definoval, co že je ONE MAN ŠOU. Věčná škoda, že slušňák Festbender po úspěchu výše uvedeného titulu zběhl k hollywoodským běhnám pro znatelně vyšší gáži! 76% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama