Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas Halloweenu sa partia kamarátov vyberie na zábavu, ale tá je príliš nudná, takže z nej odídu. Dostanú nápad ísť navštíviť strašidelný dom. Popri ceste na jeden narazia, a keďže ich vystraší hneď prvé monštrum, na ktoré narazia, rozhodnú sa vstúpiť. To ale nikdy nemali robiť. - Čakal som ovela viac, keďže nikto z kamarátov nedal menej ako tri hviezdy. Tento koncept bol za posledné roky spracovaný niekolkokrát a mám pocit, že Haunt je z týchto kúskov najslabší. Osobne mi vadilo hlavne herecké obsadenie, z ktorého mi boli všetci extra nesympatickí už v úvodných minútach. Našťastie je to Slasher, takže o postavy až tak nejde. Krvi je tu dosť, ale nie je tu žiadna scéna, ktorá by vyslovene utkvela v pamäti. Koniec to u mňa vytiahol na slabé tri. Myslel som, že to bude ďalší z hororov, ktorý budem pozerávať pred Halloweenom každý rok, ale nezaujal ma ani natolko, aby som si ho niekedy pozrel znova. + herec z iZombie a The Other + herec z The Strangers: Prey at Night ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 teenagerů jde na exkurzi do domu hrůzy kde se, ale vraždí lidi. Problém filmu je v tom, že minimálně 30 minut sledujeme jak procházejí atrakcemi a občas na ně něco vybafne 10 minut tam jen stojí na místě a nic nedělají a zhruba se to rozjede až cca 30 minut před koncem. Ze 4 vražd 3 ani neuvidíme nebo jsou jen náznaky tak si musíme vystačit z vražděním záporáků. Konec je ptákovina jelikož pochybuji, že by to stihla vše tak rychle nachystat a připravit. Dávám 60 procent přičemž film si zaslouží 40, ale 20 přihodím za těch posledních 30 minut a celou scénu v únikové místnosti. ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

V poslední době se slasherům vůbec nedaří, vlastně vyjma nedávného Child's Play nic pořádného nevyšlo, takže je Haunt velice vítaná novinka, která obstála téměř ve všech faktorech. V první řadě je potřeba říct, že se jedná o suverénně nejlepší horor z prostředí ,,Fun/Haunted Houses," kde je na místě srovnávání s loňským Hell Festem, který se však na tento ani trochu nechytá. Tyhle dva, námětově podobné, horory, jsou názorným příkladem toho, co znamená slovo mainstream. Zatímco Hell Fest jel podle zaběhlých žánrových pravidel, jaké známe ze všech slasherů a byl viditelně cílený na teen publikum, které na tyhle PG-13 filmy půjdou vždycky, tak ,,erkové" Haunt se kinům úplně vyhnulo, ačkoliv je to kvalitami úplně jinde. Teď k věci. Je tu překvapivě dobré herecké obsazení, kde nikdo ze zúčastněných necuchá divákovi nervy svým chováním, ale některé jejich řešení situací bylo hloupé. Interiéry strašidelného domu jsou obrovské a kvalitní, nicméně nic z ,,atrakcí" nedokázalo vyděsit. Naopak děsivé jsou masky záporáků, i když je to jen slabý odvar toho, co skrývají pod nimi. Za tenhle nápad, u mě mají, tvůrci velké plus. Finální scéna by měla, vzhledem k průběhu děje, uspokojit většinu diváků. A co se gore týče, tak to nebylo nejhorší, jen ho bylo malé množství. To je také hlavní důvod, proč tomu strhávám jednu hvězdu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na dětské Horůrky typu Hell Fest, Escape Room či Talon Falls, takhle má vypadat strašidelný dům ! Partička byla úplně v pohodě, nikdo mě vyloženě nesral, masky zabijáků opravdu povedené, co se týče Gore (díky bohu za Rotha), za mě se mohlo klidně přitvrdit, ale nejsem vyloženě zklamaný. Za ten závěr a za krásnou Katie Stevans hvězda + ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná,která je krvavá,odsejpá,a přiznám se,že masky těch dementů v tom domě byly hnusný jak prase.I přes to,že mě film zaujmul,něco mě tam fakt vadilo.Snad pojetí těch střetů,bylo to takový podivný,jenom ted´ čerstvě nejsem schopnej to přesně popsat.Ale v současnym Psychorově světě a vidění kvalit současnýho hororu se to musí všem normálním docela líbit.proto dám 60%.S vývojem postav jdi do prdele. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama