Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešné zprávy, zavádějící titulky nebo neuvěřitelné a přesto nečekaně pravdivé fotografie. To vše komentují Halina Pawlowská a Aleš Háma v novém zábavném pořadu České televize. Každý týden se k nim připojí dvě známé osobnosti a společně se pokusí rozpoznat smyšlené od skutečného. Pořadem provede moderátor Tomáš Měcháček. To se ví, že na tom asi něco bude, když k tomu existuje fotka. To se ví, že je to pravda, když to píšou na internetu. Nebo není? Falešné zprávy, dezinformace nebo i fámy jsou tu s námi už dlouho. Kdysi se věřilo, že je země placatá. Dnes se tomu smějeme. Pojďme se pobavit i nad zprávami, mýty a drby, které kolují bulvárními médii, sociálními sítěmi nebo prostřednictvím emailů dnes. Poznáte, jestli je fotografie skutečná nebo byla upravená fotomontáží? Odhalit manipulace mají za úkol i dva soutěžní týmy, které budou v několika kolech rozlišovat pravdivé zprávy od falešných. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

charlee.dog odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se smějí Soukupovi a ČT vyplodí toto? Vrchol nevkusu veřejnoprávní televize zaměřený na diváky s IQ +- 60 placený z koncesionářských poplatků. Já jen čekám kdy o tom zlém Babišovi natočí i večerníček. Milion chvilek nenávisti rozhodl, že Babiš se musí pomlouvat ve všech pořadech ČT. Opravdu vrchol trapnosti. Tak to byla hrůzná podívaná, ČT klesá čím dál níž. Bohužel za naše peníze. ()

ABC1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zadání je jasné: co nejvíc se navážet (chcete-li dehonestovat) do Zemana, Babiše, Soukupa, dále asi Ovčáčka aj., také do soukromých televizí, včera to byla Prima, která podle čt vysílá dezinformace, příště to bude Nova a Barrandov a následovat další "proruské" servery, že! Pro člověka, který vyrostl v totalitě, je to jen návrat v čase....bohužel!!! Jediné řešení je zrušit veřejnoprávní média, která už jsou v dnešní době přežitá a peníze daňových poplatníků dát na nějakou bohulibější činnost. ()

Reklama

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný veřejnoprávní pokus se třemi hosty a Halinou, která už se dnes nevejde ani do širokoúhlé TV s úhlopříčkou 150 cm. Odkrývání falešných zpráv, dezinformací? Tak to ať začnou u sebe - v České televizi, kde reportér v hlavním zpravodajství v "přímém přenosu" hovoří (a dokonce hned třikrát) o premiérovi jako o bývalém(???) premiérovi. A ve studiu nikdo ani nehne brvou...přestože jde o fake news jako Brno. O fake záběrech z bombardování Sýrie (ve skutečnosti noční útok na Luhansk) nemluvě... ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbí. Baví mě to. A koukám na to ráda. Komentáře a odpady mne nezlomí. Mně to prostě baví. Tomáš Měcháček je v tomto přesnej moderátor a síla těch zpráv je kolikrát hodně pekelná. A teď... Je to pravda, nebo ne? Proč se na základě tohoto nepobavit? Vždyť to jde docela snadno. Tak kritizujte dál, to je asi nejednodušší forma projevu. ()

regentor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tady vyrábí "fake news ?!? https://zpravy.dt24.cz/domaci/ct-odvysilala-jinou-a-predem-pripravenou. Je evidentní, že v tomto případě platí: Zloděj křičí , chyťte zloděje. Česká televize je manipulátorské médium které se neštítí použít jakékoliv prostředky k diskreditaci jiných než jejich názorů. K pořadu navíc zrušila diskuzi, což je rovněž na úrovni totalitních praktik.Předtočená reportáž která je údajně vysílána v živém vstupu je naprostým selháním statusu veřejnoprávní televize ,kdy jsou občané krmeni nesmysly na objednávku které pak v ČT vydávají za pravdu.Hanba vám!!! Stejně tak poslancům kteří mají možnost a měli by jednat co se týká personálního obsazení vedení ČT stejně tak jako kvality vysílání. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama