Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Detailne poskladaný thriller z jednotlivých zdanlivo nesúvisiacich príbehov. Scenár je to prepracovaný a presne to nakonec všetko do seba zapadne. Aj filmové spracovanie je pomerne dobre urobené. Snáď možno keby sa niektorí herci trocha viac posnažili. Lenže toto všetko som už neraz videl. "Zkurvená noc" je zasa ďalší film, ktorý sa mi čoskoro vyparí z hlavy. Ale pozeralo sa na to fajn. *** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký malý nezávislý, poriadne drsný filmík s kultovým potenciálom, aké máme všetci čas od času radi. Utrhnutý penis predsa len tak niekde neuvidíte. No a v takýchto projektoch radi účinkujú aj väčšie a veľké hviezdy, takže si prídu na svoje úplne všetci. Len škoda, že sa to tak nejak rýchlejšie vyparí z hlavy, ako by divák čakal. Dávajú ho dokolečka na Filme+, ak by ste ho chceli v najbližšej dobe vidieť. VIDENÉ ZNOVA: tak len doplním, že občas nie je vôbec od veci si po po desiatich rokoch zopakovať nejaký ten nezávislý zážitok a trochu poopraviť názor a to, že ma tento brutálny čiernohumorný jednohubkový fórik bavil viac, ako ľubovoľný postmodernistický dvaapolhodinový ukecaný preceňovaný balast psychopata z videopožičovne, ktorým sa inak Marcks zjavne inšpiroval. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tento film od (pro mě) naprosto neznámýho režiséra mě hodně zaujal. Nečekal jsem žádný zázraky a nakonec jsem se skvěle bavil od první do poslední minuty. Mam prostě rád černej humor a taky mam rád filmy, kde děj tvoří několik do sebe propletenejch mini-příběhů. Hodně mi to připomínalo Go. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale o to podarenejšia, milšia a šikovnejšia originálna hračka, plná prekvapení, zaujímavých hereckých výkonov a nečakaných rozuzlení. Pripravte sa na dlhú, predlhú noc v zaspatom mestečku, ktoré nie je až také zaspaté. Noc je zvláštny čas a tomu odpovedajúce veci sa počas nej aj odohrávajú. Kto navštevuje požičovne, myslí si o klamlivých propagačných obaloch svoje. Teraz je ale veta "V štýle Mementa a Loly" blízko k pravde. Tým je povedané všetko; komu sa dotyčné snímky páčili, bude sa baviť. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Brutální thriller o sledu událostí jednoho večera, které několika lidem změní životy. Tyhle snímky vyprávějící několik příběhů najednou a směřující ke konci, ve kterém se vše vzájemně proplétá, mám čím dál tím radši. Obsazení je poměrně slušné, hlavně Hilary Swank a Patrick Swayze, který dostal ze všech nejvíce prostoru. Bohužel nevýhodou snímku je, že vše jsme již viděli v mnoha jiným a lepších provedeních (např. 21 gramů, Crash), ale i tak se jedná o slušnou podívanou s příjemnou 80 minutovou stopáží...... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama