Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

vydumnica odpad!

všechny recenze uživatele

Zatial som videla len 40minut z filmu, ale absolutne NIC mi to nedalo. Ak ho nahodou niekedy v zivote dopozeram, mozno svoje hodnotenie pozmenim, ale zatial fakt nemam za co dat ani tu jednu hviezdu. Mala som chut pozriet si nejaku oddychovu komediu, ale toto nebolo vobec vtipne!!! Hlupa a neoriginalna zapletka (s 50 First Dates sa to neda ani porovnat), nie prilis sympaticka dvojka, okrem toho je to dost vulgarne a sex na vselijaky sposob...a ano to som nevidela ani polovicu a aj tych 40 minut mi je teraz luto...Som sklamana. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dojmy skor rozpacite,  velka laska on a ona, spolu robia kadejake voloviny a kraviny. Taka oddychovka  reziser tymto len debutoval, a to zdaleka vidno. Hodne scen je amatersky natocenych  - to nie je zle, to len konstatujem fakty, kazdy niekedy zacinal  a rezsier tiez musi zbierat prax. Humor dost drhne, smial som sa malo. Reziser zabudol na to, ze s humorom treba opatrne narabat, je to nadoba krehka, staci malo a rozbije sa   : 60 % ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to síce začne zaujímavo, ale od konfrontácie s policajtom sa to nesie vo vlne zaužívaných klišé. Originalita ide mimo a zostáva len tradičné dokončenie príbehu v kontextoch žánru. Čo trochu pri hereckom triu Samberg, Milioti a Simmons zamrzí. Ak by som chcel romantický film siahnem asi po iných dielach. A na sci-fi je to príliš na povrchu. Postavy síce prejdú premenou ale pre mňa je nedostačujúca. Film síce odsýpa a nemá hluché miesta, ale nemám dôvod si ho pozrieť druhýkrát, čo je pri niečom, čo sa hrá na Feel Good movie, problém. Osobne mám Hromnice radšej. Samberg je tu prekvapivo herecky na úrovni. But is it enough? ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu se jasně inspirovali komediemi typu "Na Hromnice o den více", přidávají několik originálních motivů, ale hlavně dokáží pobavit tak, že se smějete nahlas. Humor vlastní Andymu Sambergovi není vhodný pro každého (ne nadarmo je snímek v českých kinech přístupný až od 15 let), ale tady nikdy nepřekročí únosnou míru. Necelých 90 minut uteče velmi rychle, jakmile ale scénář opouští komediální rovinu a snaží se hrát na vážnější notu, nepůsobí už tak věrohodně. Každopádně velmi dobrá zábava. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá time loop oddechovka se sympatickým Andym Sambergem a zvláštně atraktivní Cristin Milioti ( čtěte Alita ). Hlavní hrdina je uvězněn v časové smyčce na svatbě a doslova si to užívá. Nejen, že si to může rozdat s kýmkoliv, ale může páchat nespočet sebevražd, avšak bolest je stejná. Do toho jej loví poblázněný J.K. Simmons a rozehrává romantickou hru s Alitou. První půlka je vtipná a zábavná, druhá se přehoupne spíše v Drama, přesto velmi zábavný a veselý počin dělaný s nadšením. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 7/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)
  • Kvôli pandémii Covid-19 film nebol vysielaný v kinách. (Arsenal83)
  • Sarah (Cristin Milioti) přijde s nápadem, jak se ze smyčky dostat ven – odpálí v portálu kozu trhavinou, druhý den nemůže kozu najít (zmizí). Sarah s Nylesem (Andy Samberg) se tedy rozhodnou udělat to samé (stejně jako koza zmizí do jiné reality). Na konci filmu si ale můžeme všimnout, že Roy (který ve smyčce zůstal) mluví s Nylesem, který si sice nic nepamatuje, ale neměl by v Royově realitě existovat. (Eflyax)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama