Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

campix 

všechny recenze uživatele

Příjemná žánrová jednohubka. Nečekal jsem od celovečerní premiéry Maxe Barbakowa s Andy Sambergem v hlavní roli velké divy, ale ve finále je to hodně zábavná podívaná. Motiv časové smyčky už dnes asi nikoho tolik nepřekvapí, ale přesto působí poměrně svěže. Samberg je překvapivě hodně fajn, nejde se vyloženě až na komediální dřeň a nepůsobí to tak nijak nucené. Milioti a Simmons jako sidekickové také na výbornou, takže nezbývá než doporučit všem, kteří hledají nenáročnou zábavu, která zvedne náladu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Palm Springs prý osvěžilo svůj žánr stejně jako se to kdysi podařilo Zombielandu. Já vám nevím. Poučení z opakovaného krizového vývoje je opravdu dost přebraný koncept a já rozhodně nemám pocit, že se tady z časokonopné smyčky podařilo vyklouznout (obzvláště, když nohy stoličky byly naříznuté zbytečnou vulgaritou a držením se mustru romantických komedií). Trochu jsem si připadal jak Monk, když ho dítě drtilo hádankou v letadle: „Zas a Znova jeli spolu na člunu. Zas vypadl. Kdo na člunu zůstal? - „Znova.“ - „Zas a Znova jeli spolu na člunu…“ ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Už si nepamätám kedy som sa naposledy pri komédii takto nasmial. Mám rád komédie, kde sa ozaj na fóroch začnem smiať naplno. To je vždy dobrý signál. A "Palm Springs" si rozhodne našiel dostatočné množstvo vtipných momentiek, ktoré stáli za to. Andy Samberg je vynikajúci ako hlavný hrdina. V momente ako som ho uvidel som pochopil, že ten už si tých opakovaní zažil asi celkom dosť. A fungovalo to veľmi dobre. Užíval si tú rolu, bavil sa a rozhodne som sa bavil s ním. Cristin Milioti je na tom rovnako. Opäť skvelý casting a dala do toho úplne všetko. J.K. Simmons by si možno zaslúžil trošku viac priestoru. Všetky scénky s ním fungujú skvele. Myslím si, že potom ako sa Sarah rozhodne, že nájde spôsob ako tento deň opustiť filmu trošku začne dochádzať dych. Humorných scénok bude málo, viac sa začne apelovať na drámu a romantiku a spraví to film vážnejším. Možno by mi to nevadilo až tak veľmi keby to nebolo spracované zo scénok, ktoré sme už v minulosti videli a dokopy vieme kam nakoniec dospejú. Nie je to hrozné, dokonca si myslím, že tu celkom fungujú, ale aj tak platí, že sú tie scénky pre mňa staré. Našťastie pri konci si film vychytí opäť dva vynikajúce fóry, na ktorých som sa opäť smial z plného hrdla. A to na filme vysoko oceňujem. V momente ako som videl trailer som veril, že toto bude ideálna letná komédia a mal som pravdu. Ak máte radi ľahkké filmy s konceptom časovej slučky, tak toto určite oceníte. Napriek tomu, že by filmu trošku viac humoru neuškodilo, stále si myslím, že je to skvelý oddychový film, ktorý oceníte. Hodnotenie: B+ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAKŽE, TOHLE JE DNESKA. DNESKA JE VČERA. A ZEJTRA JE TAKY DNESKA… “ Film s časovou smyčkou. Fajn. Fór má bejt v tom, že na tu smyčku nejseš sám, protože bejt sám je vopruz (že Phile Connorsi?). Romanticky dramatická komedie, s pro mě nesympatickou ústřední dvojící a nic moc příběhem. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film byl v roce 2020 nejsledovanější premiérou platformy Hulu. 2.) Thx za titule „salorblack“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemný kýč. 1)  Mám Andyho Samberga rád pro jeho obrovské charisma navzdory jeho nadměrnému pozadí a mizerným filmům, v nichž vystupuje. I tady je 42letý komik na svém písečku a předvádí své obvyklé kreace._____  2)  Přiznám se, že dostat se do podobné časové smyčky by mě lákalo...tak na měsíc. Co všechno by se dalo podniknout a vyzkoušet! Pak bych ale musel mít zaručenou cestu ven._____ 3)  Výstižný koment: Marigold***. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)
  • Herečka Cristin Milioti (Sarah) si zahrála roli uvězněné virtuální kopie své postavy už v roce 2017 v epizodě USS Callister (2017) seriálu Černé zrcadlo (od r. 2011). I tam byla postavou, která vedla sebe i virtuální kopie dalších postav z onoho virtuálního světa. (Majkl91)
  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama