Reklama

Reklama

Pozdravy od vraha

  • Velká Británie The Postcard Killings (více)
Trailer

Detektiv Kannon pátrá po vrazích své dcery a jejího přítele. Zabijáci si vybírají milenecké páry z celé Evropy a pohlednici s fotografií obětí posílají do novin. Když podobnou pohlednici dostane i novinářka Lombardová, a policie je stále nečinná, rozhodne se Kannon spolu s novinářkou jednat na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Marze 

všechny recenze uživatele

The Postcard Killings je založen na bestselerovém románu. New Yorskému detektivu Jacobu Kanonovi (Jeffery Dean Morgan) jsou brutálně zavraždění zeť a snacha v Londýně. Vypraví se tam a zjistí, že podobné vraždy byly spáchány po celé Evropě. Předcházela jim pohlednice zaslaná místnímu novináři. Začíná závod s časem zastavit vraha. Pro mě příběh moc zajímavý nebyl a celý film se mi zdál takový rozpadající se. Měl jsem pocity únavy a zvědavosti. Líbily se mi ty dva hudební kluby. Morgan by si zasloužil lepší film. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad nevyužitého potenciálu. VO všetkom. Od hercov, cez scenár až po výpravu. Na začiatku sa to tak príjemné hrá s divákom, potom ale príde Štokholm a už je to len nasilu napínavá báchorka o nefunkčnom detstve a snahe niekomu niečo dokazovať. A stále som mal pocit, že už som to niekde videl. Škoda. 3 z 5 ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Jeffrey, co se to s tebou, proboha, stalo? Jsi hubený jako tříska a tvůj rošťácký úsměv je potažený prošedivělým vousem, jako by skoro neexistoval ten ještě před časem nádherný chlap, jen zlomený ale přitom odhodlaný policejní detektiv, který chce najít vraha své dcery. Škoda slabší režie, bohužel. Dobře zvolená hudba, ale víc jak tři hvězdičky to nebude. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Komorní nuda,kde možná první půlka na dvě silnější hvězdy, ale jak poznáme vrahy, tak film už je jen ukecanou televizní epizodou seriálu, jakých v tv vidíme stovky.Nejhorší co může tvůrce udělat, když k pachatelům necítíte žádnou zášt´.A podle konce ani Morgan ve svý roli necítil nic.Když to tak vezmu,vůbec se neslučovalo to, co vrazi udělali, s tim, jak vypadali a jak se chovali.Slabota.Jedinou omluvou je, že to točil jogurt.30%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že nie je nič lepšie, ako začať komentár so slovami, že film bol zaujímavý a nezaujímavý súčasne. Keď musím vysvetľovať svoje dojmy takto, to vždy stojí za to. Je to záruka, že pôjde o kvetnatý komentár. A v prípade filmu "The Postcard Killings" nemôžem použiť iný výraz. Čo je zaujímavé? Myslím si, že vraždy ako také sú zaujímavé, zábery vedia byť miestami celkom tvrdé (hoci to nemá nejaký výrazne silný gore) a minimálne som bol zvedavý ako to celé dopadne. Plus som samozrejme zvedavý na to, kto je skutočným vrahom. No potom sa veci veľmi rýchlo odhalia a hlavne to rozuzlenie veľmi zaujímavé nie je. A okrem toho to nie je ani veľmi kreatívne, lebo podobné motivácie sme už mali spracované lepšie v tretej sérii seriálu "Bron". A úprimne by som poradil, aby ste si radšej čekli to. Jeffrey Dean Morgan ako hlavný hrdina je podľa mňa celkom funkčný. Nemôžem povedať, že by to bol najlepší herecký výkon, čo som kedy videl, ale bolo cítiť, že je zlomený otec, ale súčasne aj inteligentný detektív. Myslím si, že s Famke Janssen sme mohli stráviť čas trošku lepšie. Jej rola je tu vyslovene do počtu. Hoci sa o niečo postará, tak si myslím, že sa dala nájsť iná cesta. Čo sa týka vraha, tak je to trošku zložitejšie. Nechcem písať spoilery, takže poviem iba toľko, že pôsobí to celé trošku nasilu. Motivácie a dôvody sú jedna vec. Ale čím viac počúvate, tým menej vám to dáva nejakú hlbšiu logiku. A okrem toho výkony zodpovednej osoby sú častokrát príliš kamenné. Ako keby do toho vôbec nedávala žiadne reálne emócie. Možno to chce adresovať komplexnosť postavy, no postupne mi to začínalo liezť viac na nervy. Okrem toho je film dosť nudný a je ťažké počúvať donekonečna: "I feel sympathy..." . Myslím si, že vonku sú lepšie kriminálne thrillery, ktoré vás dokážu viac nadchnúť. Toto je pozerateľné, ale nič extra som z toho necítil. No nemôžem povedať, že som v tom necítil potenciál. Mimochodom ten záver bol čo? Avizovanie pokračovania? A z akého dôvodu? Hodnotenie: C ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama