Reklama

Reklama

Pozdravy od vraha

  • Velká Británie The Postcard Killings (více)
Trailer

Detektiv Kannon pátrá po vrazích své dcery a jejího přítele. Zabijáci si vybírají milenecké páry z celé Evropy a pohlednici s fotografií obětí posílají do novin. Když podobnou pohlednici dostane i novinářka Lombardová, a policie je stále nečinná, rozhodne se Kannon spolu s novinářkou jednat na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

bourec 

všechny recenze uživatele

Komorní nuda,kde možná první půlka na dvě silnější hvězdy, ale jak poznáme vrahy, tak film už je jen ukecanou televizní epizodou seriálu, jakých v tv vidíme stovky.Nejhorší co může tvůrce udělat, když k pachatelům necítíte žádnou zášt´.A podle konce ani Morgan ve svý roli necítil nic.Když to tak vezmu,vůbec se neslučovalo to, co vrazi udělali, s tim, jak vypadali a jak se chovali.Slabota.Jedinou omluvou je, že to točil jogurt.30%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad nevyužitého potenciálu. VO všetkom. Od hercov, cez scenár až po výpravu. Na začiatku sa to tak príjemné hrá s divákom, potom ale príde Štokholm a už je to len nasilu napínavá báchorka o nefunkčnom detstve a snahe niekomu niečo dokazovať. A stále som mal pocit, že už som to niekde videl. Škoda. 3 z 5 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ve světě někdo vraždí manželské/milenecké páry jejich těla aranžuje do různých póz a posílá novinářom pohlednice. Případ vyšetřuje detektiv v důchodu (nejspíše) , který díky němu přišel o dceru a zetě. Průměrný thriller tak do televize někde na Tv Barrandov třeba rozhodně ne do kin . Vyššímu hodnocení brání několik zásadních věcí 1) To ho jako americká policie nechala jezdit po světě a vyšetřovat vraždy místo někoho zkušenějšího Fbi, Cia třeba ? (chápu je tam naznačené, že byla neschopná, ale i tak?) 2) Když policie ve Švédsku zatkla pachatele (nebudu psát kdo to je i když je to očividné od zhruba 40 minuty) to jim jako nic neprohledala a nezjistila, že měly více pasů 3) To jako cestovaly s částmi lidských těl po světě a kde jich skladovaly to si jich jako nosily v kufrech nebo mělo s sebou ledničku nebo přenosný box ?. 4) Ten konec bylo jako co? Pointa je dobrá ve stylu někdo má něco rád tak mu to zhnusíme zpracování je bohužel těžce průměrné. 40 procent ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Briti a kvalitná kriminálka? To je ako keď vystrelí motyka. Nie že by sa nato pozeralo vyslovene zle, no toto je taký slabší, TV film, ktorému sa nedá uprieť snaha, no v konečnom dôsledku prehráva na námete, ktorý pôsobí tak primitívne, že človeku na gauči neostáva nič iné, ako krútiť hlavou. Ďalšia vec. Toto nie je ani thriller, ani mysteriózne “dačo”. Opera v závere asi mala navodiť melanchóliu, či pocit ľútosti (lenže ku komu?), no v konečnom dôsledku bola ako osina v prdeli, pričom nad odseknutým záverom možno akurát tak mávnuť rukou. Ostuda .. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(36%) The Postcard Killings je nudný kriminální thriller, který možná většina diváků odradí a v půlce jej vypnou. Protože menší nárůst tempa snímku jsem zaznamenal až za druhou půlí. K tomu nelogický závěr, který bije až do očí. Celkově toho zde nebudu tolik kritizovat, bylo to prostě vyloženě nudné, suché a bez většího nápadu. Pustil jsem si to výhradně kvůli hlavnímu herci J.D.Morgenovi pro kterého mám slabost ze seriálu The Walking Dead, kde v posledních sériích hraje charismatickou postavu Negana. Zde měl samozřejmě vážnější roli. Přesto mi zde jeho herectví nepřipadalo nejlepší. Ani se do téhle role moc nehodil. Zbytek herců též nic moc, včetně FamkeJenssen, která tu měla být jen na úvod a ne aby tu otravovala nadále. Pochválit můžu několik záběrů na brutálně zohavená těla + v půli snímku celkem dobrou, ale malou pointu. Hudba - nic moc. To je ale bohužel celé. Jako poctivý divák jsem to zvládl dodívat do konce. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama