Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota patří k mýmu dětství! O víkendu ve velmi brzkých hodinách jsem se vždycky s bráchou posadila k televizi a sledovali jsme dobrodružství téhle party (znělku bych dokázala přezpívat ještě teď). A můj nejoblíbenější díl byl ten, kde se zlýmu kocourovi dostala do rukou kouzelná lampa s džinem. :) ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Radši sem měl sice kačery, ale i tohle stálo opravdu za to :) Monty a jeho intuice a levitace při hledání sýru, je skoro totéž co můj spolubydlící na koleji umí s rumem :) Dále parádní postava Gedžitky, kdy už v útlém věku co si pamatuji jsem měl s touto myší lehce perverzní sklony...Na myš vypadala opravdu úžasně no ne? :) ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Od malých vyčůraných “krys” zbrojících maximálně proti Donaldovi k parafrázi Indiana Jonese a Toma Magnuma i s celým leteckým komandem proti kočičímu mafiánskému bossovi a jiným vykukům. Pro Disneyho tehdy nebylo nic cizí, když z Balúa udělali leteckého pilota (musela to být šílená představa). A pro koně Horáce plánovali seriál, kde si jde stěžovat u samotného Walta na svou obskuritu, unesou ho ufoni a stane se vesmírným hrdinou... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota je na vesnicích skupina nezaměstnaných, co pomáhají při obecně prospěšných pracích na zkulturnění obce. Zhruba tak nějak by se dala tahle charakteristika přenést na Chipa s Dalem. Tedy skupina nefachčenek RR ve složení Chip, Dale, Gadgetka, Monty a Zip, evidovaní na úřadu práce v Předkačerově a pomáhající při obecně prospěšném chytání zlých nedodělků. Samozřejmě bráno s nadhledem. Kačeři však byli lepší, vtipnější a chytlavější. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Chip a Dale a jejich nerozluční kamarádi, kteří hájili vždy pravdu, rožívají nebezpečná, ale i veselá dobrodružství. Jedna z prvních vlaštovek z dílny Walta Disneyho, která byla po převratu uvedena na naše Tv obrazovky. Sledoval jsem snad každý díl - jen jsem někdy nemusel přechytralou Gedžitku s jejími primitivními nápady.. **** ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)
  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)
  • V seriálu se měly původně objevit postavičky z filmu The Rescuers (1977). Tato myšlenka ale byla zamítnuta, když hlavní Disneyho animační oddělení začalo připravovat film The Rescuers Down Under (1990). (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama