Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 959)

plakát

Těla - Víte, kdo jsem? (2023) (epizoda) 

Asi zkusím ještě jeden díl, abych se ujistila, že se fakt nechytám. Vizuál super. Ano, zajímá mě o co go. Ale fakt mě to nudí.

plakát

Těla - Jste mrtvý muž (2023) (epizoda) 

Vizuálně asi není moc co vytknout. Ale říkám si, jak je možný, že je tak zajímavej námět ve výsledku nezajímavej. Nehledě na to, že všichni vyšetřovatelé nemaj to něco, co by mě k nim přitáhlo (zvlášť Hillinghead mi dere nerva tím, jak se tváří). Rozumíme si? Věřím, že se to zlomí, ale zklamání je velký. 2,5*

plakát

Nevěstina máma (2024) 

Klasická romantika. Pustila jsem si to kvůli Broke Shields, abych si spravila chuť po Vánočním hradu. A asi bych to vypla, kdyby se tam nezjevil Chad Michael Murray (který se mi prostě líbí) a kterej to chudák nedotáhl ani na to být možnost. Takže žádný velký drama.

plakát

Před vraždou - Epizoda 2 (2022) (epizoda) 

Linka s Tuccim mě baví moc. Ta s Tennantem je mi děsně nepříjemná, i přes vložený humor… A to až tak, že ji jedu ve zrychlené formě. Takže to vidím tak, že další dva díly prostě proklikám, abych věděla, jak to dopadne, ale jinak s tímhle seriálem končím, i přes to, že nepopírám, že dobrý.

plakát

Před vraždou - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Žišmarjá. Co je se mnou špatně, když jsou mi sympatičtější záporáci a bojím se víc o ně, než o oběti? Nevím, zda na tohle budu mít nervy! :D Občas jsem některé situaci moc nevěřila, ale jinak dobré.

plakát

Criminal: Velká Británie (2019) (seriál) 

Super, doporučuju. Jestli zkusím i Criminal i z jiných zemí si nejsem úplně jistá. Tuhle partu jsem si fakt oblíbila a bude mi chybět.

plakát

Criminal: Velká Británie - Série 2 (2020) (série) 

Druhá série si v ničím nezadá s tou první. Koukala bych i na třetí, kdyby byla. Jestli zkusím i Criminal i z jiných zemí si nejsem úplně jistá. Tuhle partu jsem si fakt oblíbila a bude mi chybět.

plakát

Criminal: Velká Británie - Danielle (2020) (epizoda) 

Danielle mi zatím sedla asi nejmíň. Možná pro to, že jsem v ní od začátku viděla nedůvěryhodného narcise s neobvyklým koníčkem. No... jednou se trefíš, jednou ne. Btw: To s tou sociálkou mi přišlo ve finále zbytečný.

plakát

Criminal: Velká Británie - Alex (2020) (epizoda) 

Od Alexe jsem na první pohled nic moc nečekala, a namísto toho je to zatím asi nejlepší díl. Rozhodně vás nenechá chladnými. Osobně mě dostala i právní zástupkyně podezřelého. I v samotném závěru si dovoluji říct, že vlastně nevíme, jak to bylo, všechno jsou jen domněnky. 4,5*